Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya’da Kedi İçin Seferber Olundu!

Antalya’da Kedi İçin Seferber Olundu!

Antalya’da yaşayan İlker Karabulut, 5. kattan apartmanın havalandırma boşluğuna düşen kedisini kurtarmak için büyük bir çaba gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Kedi İçin Seferber Olundu!

Antalya’da yaşayan İlker Karabulut, 5. kattan apartmanın havalandırma boşluğuna düşen kedisini kurtarmak için büyük bir çaba gösterdi. İtfaiye ekipleriyle birlikte dar bir pencereden karanlık boşluğa giren Karabulut, kedisini sağ salim bulduğunda büyük bir sevinç yaşadı.

Antalya’da Kedi İçin Seferber Olundu! (2)

Olayın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Olay, Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Marketten döndükten sonra 9 aylık ‘Bihter’ isimli kedisini evde bulamayan Karabulut, hemen arama yapmaya başladı. Sokakları ve binayı didik didik arayan Karabulut, kedisinin sesinin apartmanın hava boşluğundan geldiğini fark etti.

Kurtarma Operasyonu

Boşluğa ulaşamayan Karabulut, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, kedinin tam olarak nerede olduğunu belirledikten sonra operasyona başladı. İtfaiye ekipleri, bina içindeki küçük bir pencereyi açarak kedinin olduğu noktaya ulaşmayı denedi. Pencereden fener yardımıyla boşluğa bakan ekip, kediyi gördü. Ekip, boşluğa inmek için araçtan merdiven getirirken, Karabulut arkadaşlarının yardımıyla küçük pencereden boşluğa indi. Kediyi kucağına alan Karabulut, hayvanı daha sonra yukarıda bekleyen itfaiye ekibine verdi.

Antalya’da Kedi İçin Seferber Olundu! (1)

Sonrasında Ne Oldu?

Kendisi de güvenli bir şekilde boşluktan çıkan Karabulut, büyük bir mutluluk yaşadı. Karabulut, 5. kattan havalandırma boşluğuna düşen kedisini kontrol amaçlı olarak bir veterinere götürdü.

Karabulut, “Markete gitmiştim, arkadaşlarım da evde kahvaltı hazırlıyordu. 2 kedim daha var onları odaya bırakmıştım. Arkadaşlarım bunu yanlarında tutmuşlar bir şey olmaz diye. Gözden kaybolup, çatıdan boşluğa düşüyor. Kız arkadaşıma hediye almıştım bu kediyi. Sonra işler rast gitmedi, bana geri kaldı. Gözüm gibi bakıyorum. Dış yarası yok gibi ama veterinere götüreceğiz” dedi.Antalya’da Kedi İçin Seferber Olundu!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YSK Başkanı açıkladı! 2024 yerel seçimlere katılacak partiler

YSK Başkanı açıkladı! 2024 yerel seçimlere katılacak partiler