Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya elektrik kesintisi! Kaş'ta 6 saat elektrik kesintisi yaşanacak! Elektrik kesintisi ne zaman bitecek?

Antalya elektrik kesintisi! Kaş'ta 6 saat elektrik kesintisi yaşanacak! Elektrik kesintisi ne zaman bitecek?

Antalya'nın birçok ilçesinde 8 Haziran Cumartesi günü bakım, yatırım ve deplase çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya elektrik kesintisi! Kaş'ta 6 saat elektrik kesintisi yaşanacak! Elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
MUHABİR: Kamer Durdu

Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi (AEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın Demre, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Kumluca, Manavgat ve Serik ilçelerinde 8 Haziran Cumartesi günü çeşitli sebeplerle elektrik kesintisi yaşanacak. İşte kesinti yapılacak bölgeler ve saatler:

Demre

Antalya, Demre, Merkez Karabucak Yapı Yanı Küme Evleri ve Merkez Karabucak Çevreyolu-10 bölgelerinde, 08:00 ile 16:00 saatleri arasında manevra çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Elmalı

Antalya, Elmalı, Merkez Bayralar bölgesinde deplase çalışması nedeniyle, 08:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak. Aynı saatler arasında, Merkez Eymir Mahallesi ve Eymir Sokak bölgelerinde de deplase çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Merkez Eskihisar Kınalı bölgesinde, yatırım çalışması sebebiyle 08:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Ayrıca Merkez Ovacık Mahallesi ve Korkuteli Merkez Avdan bölgesinde de yatırım çalışmaları nedeniyle aynı saatler arasında kesinti yapılacak.

Merkez Salur bölgesinde ise bakım çalışmaları sebebiyle 09:30 ile 10:30 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak. Merkez Kışla Mahallesi ve Kışla Sokak bölgelerinde deplase çalışması nedeniyle 11:30 ile 12:30 saatleri arasında elektrik kesilecek.

Kaş

Antalya, Kaş, Andifli Mahallesi ve Bülent Kalkavan Sokak bölgelerinde, yatırım çalışması sebebiyle 08:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Kumdibi Ova ve Merkez Ova Belediye bölgesinde de aynı sebeple elektrik kesintisi olacak.

Merkez Kasaba Kökçüler Mevkii ve Merkez Kemer Mahallesi bölgelerinde bakım çalışmaları nedeniyle 10:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Korkuteli

Elmalı, Merkez Ovacık Mahallesi ile Korkuteli Merkez Avdan, Beğiş Köyü ve İmecik Mahallesi bölgelerinde yatırım çalışmaları nedeniyle 08:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

Kumluca

Antalya, Kumluca, Gölcük Mahallesi ve Merkez Aşağıgölcük Mahallesi bölgelerinde bakım çalışması sebebiyle 08:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Merkez Meydan Gürkanlar ve Merkez Meydan Halil Çıvgın bölgelerinde de aynı sebeple elektrik kesintisi uygulanacak.

Merkez Yazır Yembe bölgesinde ise yatırım çalışmaları sebebiyle 08:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

Manavgat

Antalya, Manavgat, Merkez Yavrudoğan Mahallesi Atatürk_5 bölgesinde bakım çalışmaları nedeniyle 08:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Merkez Side 1086 ve Side 1091 (Yalı) bölgelerinde yatırım çalışmaları nedeniyle 15:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

Serik

Antalya, Serik, Merkez Demirciler ve Merkez Hasdümen Mahallesi bölgelerinde bakım çalışmaları sebebiyle 08:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Merkez Akbaş Karataşlar bölgesinde ise bakım çalışmaları nedeniyle 09:30 ile 16:30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi! 8 Haziran 2024 Cumartesi

Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi! 8 Haziran 2024 Cumartesi