Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi 5 Ekim 2024 Cumartesi

Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi 5 Ekim 2024 Cumartesi

Antalya'nın birçok ilçesinde 5 Ekim 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintileri, yatırım ve bakım çalışmaları sebebiyle gerçekleşecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi 5 Ekim 2024 Cumartesi
MUHABİR: Kamer Durdu

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin resmi internet sitesinde yayımlanan bilgilere göre Antalya'nın birçok ilçesinde 5 Ekim 2024 tarihinde planlı bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak. Vatandaşlar, kesintilerin detaylarını öğrenmek için sıkça “Elektrikler ne zaman gelecek?” sorusunu soruyor. İşte Antalya’da elektrik kesintisi yaşanacak bölgelerin listesi ve kesinti saatleri…

Alanya’da kesinti olacak

Antalya’nın Alanya ilçesinde bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Özellikle Merkez Yeniköy bölgesinde 5 Ekim 2024 tarihinde 09.00-11.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Ayrıca, Merkez Asmaca ve Asmaca Yaylası Sokakları ile Merkez Asmaca Tepe Sokak bölgelerinde aynı gün 09.30-16.30 saatleri arasında deplase çalışması sebebiyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Döşemealtı’da kesinti olacak

Döşemealtı ilçesinde 5 Ekim 2024 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak. Kesinti yaşanacak bölgeler arasında Merkez Ayanlar, Merkez Aydınlar, Merkez Orta Mahallesi ve Merkez Çığlık yer alıyor. Yatırım çalışmaları sebebiyle yapılacak kesintiler iş sağlığı ve güvenliği göz önünde bulundurularak gerçekleştirilecek.

Kaş’ta kesinti olacak

Kaş ilçesinde 5 Ekim 2024 tarihinde birçok mahallede 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Gökmen Kınık, Merkez Kınık Duman Çıkmazı ve Merkez Kınık Çakılarık bölgelerinde yatırım çalışmaları nedeniyle kesinti olacak. Aynı şekilde Merkez Çavdır, Çayköy ve Hurmalı bölgelerinde de elektrik kesintileri yaşanacak. İş sağlığı ve güvenliği çerçevesinde yapılacak bu kesintiler, bakım ve yatırım çalışmalarının bir parçası olarak uygulanacak.

Kepez’de kesinti olacak

Kepez ilçesi de 5 Ekim 2024 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgelerden biri. Gazi Mahallesi, Habibler Mahallesi ve Sütçüler Mahallesi’nde planlanan kesintiler, yatırım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek. Ayrıca, Ahatlı Mahallesi’nde de aynı saatler arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Korkuteli’de kesinti olacak

Korkuteli ilçesinde de 5 Ekim 2024 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintileri yapılacak. Merkez Aşağıpazar, Kiremitli ve Uzunoluk mahallelerinde yapılacak kesintiler yatırım çalışmaları sebebiyle uygulanacak. Çalışmalar sırasında iş sağlığı ve güvenliğine dikkat edilecek.

Kumluca’da kesinti olacak

Kumluca ilçesinde de 5 Ekim 2024 tarihinde çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Beykonak, Adrasan ve Yeşilköy gibi bölgelerde 09.00-16.00 saatleri arasında bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle kesinti olacak. Kesintilerin iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek yapılacağı belirtiliyor.

Manavgat’ta kesinti olacak

Manavgat ilçesinde ise 5 Ekim 2024 tarihinde geniş çaplı elektrik kesintileri uygulanacak. Merkez Belenobası, Merkez Evrenseki ve Yavrudoğan mahalleleri başta olmak üzere birçok bölgede 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Kesintilerin yatırım çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi 5 Ekim 2024 Cumartesi

Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi 5 Ekim 2024 Cumartesi