Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Ankara Kahramankazan'da mahkemeden satılık 3+1 daire

Ankara Kahramankazan'da mahkemeden satılık 3+1 daire

Ankara Kahramankazan'da mahkemeden satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Kahramankazan'da mahkemeden satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ankara Kahramankazan'da 3+1 daire mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/29 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Ankara İl, Kahramankazan İlçe, ATATÜRK Mahalle/Köy, 221248 Ada, 1 Parsel, A Blok, 11 Nolu Bağ. Bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz tapu kaydında mesken vasfındadır. Site; Sekiz Bloktan ve her bir blokta 20 şer adet Bağımsız Bölüm olmak üzere toplam 160 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Sitede Kat Mülkiyeti kurulmuştur. Kıymet takdirine konu taşınmazın içerisinde bulunduğu A Blok betonarme tarzda inşa edilmiş olup, bodrum, zemin, 4 normal kattan oluşmaktadır. Blok giriş kapısı demir, rüzgarlık kapısı ahşap doğrama olup, blok girişi zemin kat kuzeydoğu cepheden sağlanmaktadır. Kat sahanlıkları ile merdivenler dökme mozaik, duvarları plastik boyalı, merdiven korkulukları demir doğramadır. 11 No.lu Daire: Binanın 2. Katında yer almaktadır. Aşağıda sunulan mimari projesinden de görüldüğü üzere; 3 oda-salon-mutfak-antre-banyo-wc-2 Balkon mahallerinden oluşmaktadır. Mimari projeye göre dairenin net alanı (balkonlar dahil) 112,00 m2dir. -Mimari Proje-Daire giriş kapısı çelik kapıdır. Dairede salon ve 1 odada zemin kaplaması laminat parke, 2 odada zemin kaplaması ile dökme mozaik, duvarlar plastik boyalıdır. Dairenin iç kapıları ahşap doğrama kapı, pencereler PVC doğramadır. Islak mekanlarda zeminler ve duvarlar 1,20 m yükseklikte seramik kaplıdır. Mutfak dolapları laminat kapaklı, mermerit tezgah ve evyelidir.
Daire kombi ile ısıtılmaktadır.
Yüzölçümü : 112 m²
Arsa Payı : Tam
İmar Durumu :1/1000 ölçekli imar planı sınırları içerisinde, Ayrık nizam E:2,25, Yençok: 12 kat konut imarlıdır.
Kıymeti : 1.500.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir. (DSİ Genel Müdürlüğü lehine 525 m2 lik sahada 99 yıl müddetle irtifak hakkı Bitiş : 2074

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2021 model Volkswagen Passat

İcradan satılık 2021 model Volkswagen Passat