Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel İcradan satılık 2016 model Hyundaı marka araç

İcradan satılık 2016 model Hyundaı marka araç

İcradan satılık 2016 model Hyundaı marka araç için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İcradan satılık 2016 model Hyundaı marka araç
KAYNAK: ilangov.tr

2016 model Hyundaı marka araç icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/21608 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Detayları

Muhammen Kıymeti Adedi Cinsi Mahiyeti ve Önemli Vasıfları 700.000,00 1 Taşıt

34FZJ167 Plakalı , 2016 Model , HYUNDAI Marka , ACCENT BLUE 1.4 D CVVT Tipli , G4LCGU669478 Motor No'lu , KMHCT41BAGU205882 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Benzin-Lpg , Vites Tipi Manuel , Motor Hacmi 1368cm3 , Rengi Beyaz , Keşif günü otopark yetkili tarafından verilen bilgiye göre aracın ruhsatını olduğu, anahtarını olmadığı, ön plakasının olmadığı, arka plakasını olduğu görülmüştür. Aracın anahtarının Yediemin otoparkında mevcut olmaması sebebi ile motor kaputu açılamamış ve gözle inceleme yapılamadığından herhangi bir eksiği tespit edilememiştir. Aracın gözle görülemeyen elektrik, Motor ve şanzıman aksamının eksik ve hasarlı olup olmadığı görülememiştir. Aracın anahtarının yediemin otoparkında mevcut olmaması sebebi ile aracın kilometresi kontrol edilememiş ve fotoğrafı çekilememiştir. Aracın Şase numarasının ön cam da çakılı olan künyesinden tespit edilerek fotoğrafı çekilerek rapora yazılmıştır. Motor numarasının motor alt kısmında olmasından dolayı gözle tespit yapmak mümkün olmamıştır. Aracın başında yapılan incelemede kapılarının kilitli olduğu, çalışıp çalışmadığı kontrol edilmek istenildiğinde aracın anahtarları olmadığı için çalıştırılamadığı, yürü vaziyette olup olmadığı tespit edilememiştir. Araç üzerinde değişen parça kontörlünün yapılamadığı, Aracın kupa boyasının muhtelif yerlerinde çiziklerinin olduğu, genel olarak aracın kondisyonunun ve görünümünün emsallerine göre normal olduğu, aracın bu hale ile motorlu taşıt vasfı taşıdığı görüldü. Araç üzerinde yapılan genel incelemede, sağ ve sol camlarının sağlam, ön cam sağlam olduğu, sağ arka cam sağlam olduğu, sağ aynanın sağlam olduğu, sol dış aynanın sağlam olduğu, sağ farının sağlam, sol farının sağlam olduğu, sağ arka stop lambasının Sağlam olduğu, sol arka stop lambasının sağlam olduğu, Jant ve lastiklerinin iyi olduğu görüldü Araç çalışmadığı için kilometresi tespit edilememiştir. Genel olarak sağ ve sol ön koltuk döşemelerinin iyi olduğu, arka koltukların iyi olduğu, ön konsol iyi olduğu, iç plastik aksamlarının iyi olduğu, Teybinin yerinde olduğu, stepne lastiğinin görülemediği, araç çalıştırılamadığı için beyninde ve sensörlerinde sorun olup olmadığı tespit edilemedi. Müdürlüğünüzce satış yapılması halinde taşıt hususi kullanım vasfında olduğundan dolayı satış rakımı üzerinde % 1 KDV alması gerektiği bilirkişi tarafından tespit edilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Kozan'da icradan satılık 103 m² 3+1 daire

Adana Kozan'da icradan satılık 103 m² 3+1 daire