Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 1440 m² arsa

Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 1440 m² arsa

Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 1440 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep Şehitkamil'de icradan satılık 1440 m² arsa
KAYNAK: ilangov.tr

Gaziantep Şehitkamil'de 1440 m² arsa icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/1623 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

TAŞINMAZIN

Özellikleri : Gaziantep İl, Şehitkamil İlçe, AKTOPRAK Mahalle/Köy, 756 Ada, 5 Parsel, Şehitkamil Belediyesi İmar Müdürlüğü Arşivinden alınan güncel imar durumu ve imar durum bilgisine göre, taşınmazın bulunduğu parsel 1/1000 ölçekli Şehitkamil uygulama imar planına göre Ayrık nizam, Hmax: 3 kat, ön bahçe mesafesi: 5 m, Taks: 0.40, Emsal: 0.90 yapılaşma koşulları ile Konut alanında kalmaktadır. Parselin herhangi bir terk, ihdas, tevhit şartı vb. kısıtlayıcı durumunun söz konusu olmadığı ifade edilmiştir. Taşınmaz topoğrafik olarak eğimli bir yapıya sahip olup geometrik olarak yaklaşık dikdörtgen biçimlidir. Parselin kuzeydoğu yönden 22 metrelik imar yoluna cephesi bulunmakta olup diğer yönlerden ise komşu parseller ile çevrilidir. Taşınmazın imar yolları zeminde henüz açılmamıştır. Taşınmaz üzerinde ekili ya da dikili herhangi bir ürün bulunmamaktadır. Mahallinde yapılan incelemelerde taşınmazın sınırlarını belirleyici olarak herhangi bir tel örgü, duvar, çit vs. unsur bulunmadığı ve üzerinde herhangi bir yapı bulunmadığı tespit edilmiştir. Taşınmazın yer aldığı Aktoprak mahallesinde teknik alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Bölgede yapılaşmanın henüz başlamamış olması ve altyapısının tamamlanmamış olması değerlemede negatif etken olarak dikkate alınmıştır. Dava konusu taşınmazın güncel değer tespitinde arsa bedel tespiti için emsal satışlar dikkate alınmış olup imar çevresinin konu taşınmazlar ile benzer yapılaşma koşullarına sahip arsaların birim alan satış ortalaması 4.300 TL/m2?dir. Buna göre; Arsa Değeri = 4.300 TL/m2 x 1.440,00 m2 = 6.192.000 TL, Keşif Tarihli Toplam Değeri = 6.192.000,00 TL
Adresi : Aktoprak Mahallesi, 756 Ada 5 Parsel Şehitkamil / GAZİANTEP
Yüzölçümü : 1.440,00 m2
Kıymeti : 6.192.000,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir. Tapu kaydı dosyamızdan incelenebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DİSK'ten çarpıcı rapor: Yoksulun enflasyonu zenginin iki katı

DİSK'ten çarpıcı rapor: Yoksulun enflasyonu zenginin iki katı