Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 90 m² 3+1 daire

Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 90 m² 3+1 daire

Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 90 m² 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 90 m² 3+1 daire
KAYNAK: ilangov.tr

Kayseri Melikgazi'de 90 m² 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/182 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Kayseri İl, Melikgazi İlçe, KEYKUBAT Mahalle/Köy, 54 Ada, 875 Parsel, A blok 3.kat 11 nolu bb Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın tam (1/1) hissesi satılıktır. Ana Taşınmazın Özellikleri: 09.10.1987 tarihli Yapı Ruhsatı mevcut taşınmazın bulunduğu bina;1.935,24 m² yüzölçümlü arsa üzerinde, ayrık nizam, betonarme karkas inşaat tarzında, 3/B yapı sınıfında, bodrum + zemin + 4 normal katlı inşa edilmiştir. Bina üzerinde 2 adet giriş mevcut olup, bu girişler A Giriş ve B Giriş olarak isimlendirilmiştir. Binanın bodrum katında sığınak, teshin merkezi, sığınak ve kapıcı dairesi, zemin katında ve normal katlarında her katta her bir giriş için 3 daire olacak şekilde binada toplam 30 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina ana giriş bölümü ve merdiven basamakları dökme mozaik kaplamadır. Giriş bölümü duvarları ve merdiven dairesi duvarları plastik boyadır. Binanın dış cephesi dış cephe boyalıdır. Asansörü mevcut olmayan binada ısınma bireysel kombili sistem ile sağlanmaktadır. Bağımsız Bölümün Özellikleri:Değerleme konusu taşınmaz binanın 3.normal katında yer alan, 11 bağımsız bölüm ve kapı no.lu cepheli meskendir. Taşınmaz onaylı projesine göre net 90 m²,brüt 100 m² alanlı olup, antre, 3 oda, salon, mutfak, hol, lavabo, banyo ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Meskenin giriş kapısı çelik kapı olup, giriş ve koridor zeminleri seramik kaplama, duvarlar plastik boyadır.
Adresi : Keykubat Mahallesi, Işıl Sokak, Işıl Apartmanı No:1/11 Melikgazi / KAYSERİ
İmar Durumu: İnşaat tarzı1/1000 ölçekli uygulama imar planı kapsamında, ticaret alanı olarak planlı olup, yapılaşma koşulları; ayrık nizam, E=1,70, Yençok:Serbest olarak belirlenmiştir.
Kıymeti : 1.250.000,00 TL KDV Oranı : %1 Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydında mevcuttur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lübnan'ı terk eden yabancı uyruklular Mersin'e geliyor!

Lübnan'ı terk eden yabancı uyruklular Mersin'e geliyor!