Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Mersin'de TÜİOSB Başkanı Akyürek Balta, yılın kadın üst düzey yöneticisi seçildi

Mersin'de TÜİOSB Başkanı Akyürek Balta, yılın kadın üst düzey yöneticisi seçildi

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOB) Başkanı Gül Akyürek Balta, Akdeniz Havzası'nın yine ticaret merkezlerinden biri olacağını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de TÜİOSB Başkanı Akyürek Balta, yılın kadın üst düzey yöneticisi seçildi
KAYNAK: İHA

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOB) Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Gül Akyürek Balta, Akdeniz Havzasındaki ülkeler arasında katma değeri yüksek iş birliklerinin bölge zenginliğini artırabileceğini vurguladı. Akyürek Balta, 'Akdeniz Havzası, dünyanın ticaret merkezlerinden biri olacak' dedi.

Akyürek Balta, İzmir'de düzenlenen 'Mid of Med Akdeniz Havzası İş Dünyası Zirvesi'nde yapılan 'Akdeniz için doğaya pozitif bir ekonomiye yol haritası oluşturma' başlıklı panelde konuştu. Zirve kapsamında düzenlenen İş Dünyası Girişimcilik Başarı Ödülleri'nde 'Yılın kadın üst düzey yöneticisi' seçilen Akyürek Balta, Akdeniz Havzası ülkelerinin iş birliği ile bölge zenginliğini artırmanın önemine dikkat çekti.

Mersin'de Tüi̇osb Başkanı Akyürek Balta, Yılın Kadın Üst Düzey Yöneticisi Seçildi

'Akdeniz Havzası, ticaret merkezi olacak'

Akyürek Balta, konuşmasında, 'Akdeniz Havzasındaki ülkelerin bölge zenginliğini, katma değeri yüksek iş birlikleriyle artırması mümkün ve bence gerekli. Verimli ve rasyonel politikalarla ülkeler arasındaki işbirliğini geliştirmemiz, bölge kalkınmasına çok büyük değerler katacak ve bu sayede Akdeniz Havzası, dünyanın yine ve yeniden ticaret merkezlerinden biri olacak' ifadelerini kullandı.

Mersin'de Tüi̇osb Başkanı Akyürek Balta, Yılın Kadın Üst Düzey Yöneticisi Seçildi

'Yeşil ekonomi ve sürdürülebilirlik önemli'

Yeşil ekonomi ve sürdürülebilirlik vurgusu yapan Akyürek Balta, 'Üretim ve tüketimin aktörleri olarak temiz üretim ve yeşil ekonomiye geçişin kaçınılmaz olduğunu kabul etmeliyiz. Yeşil dönüşüm, yenilikçi teknolojiler, verimlilik önlemleri ve sürdürülebilir üretim uygulamalarını içeriyor. Akdeniz Havzasındaki iş birlikleri, yeşil ekonominin temel taşlarından biri olabilir. Bu doğrultuda, Tarsus'ta yeşil dönüşümü içeren yeni nesil bir üs kuruyoruz' şeklinde konuştu.

TÜİOSB'nin yeşil doğan ilk OSB olduğunu belirten Akyürek Balta, 'Yeşil dönüşüm, ikiz dönüşüm, karbonsuzlaşma, sürdürülebilir malzemeler ve döngüsel ekonomi iş modelleri, Akdeniz Havzası için önemli olacak. Bu çerçevede, yeşil dönüşümü kuruluşumuzun temelinde gerçekleştiren bir özelliğe sahibiz. Yeşil ekonominin tüm gereklerini yerine getirmeye odaklandık' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 Yılında Dünya Genelinde En Çok Satış Yapan Otomobil Markası Açıklandı!

2023 Yılında Dünya Genelinde En Çok Satış Yapan Otomobil Markası Açıklandı!