Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Dev yapı marketi iflas kararı aldı!

Dev yapı marketi iflas kararı aldı!

Türkiye'nin öncü yapı marketi Tekzen, iflas başvurusuyla zorlu bir döneme girmiş durumda.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dev yapı marketi iflas kararı aldı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Halk TV'de yer alan habere göre, Türkiye'nin önde gelen yapı market zincirlerinden biri olan 120 milyon TL sermayeli şirketin iflas davası, İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülmektedir.

Davanın başlatıcısı Sem İnternet Reklam Hizmetleri Danışmanlık AŞ. Sem Danışmanlık AŞ, Tekzen Ticaret ve Yatırım AŞ'ye karşı başlattığı icra takibi sonucunda, Tekzen'in itirazına rağmen mahkemeye başvurdu. Sem Danışmanlık avukatları, itirazın iptalini ve şirketin iflasının ilanını talep etti. 15 Şubat'ta görülecek olan duruşma, bu konuda daha fazla bilgi sağlayacaktır.

1995 yılında Türk-Alman ortaklığıyla kurulan Tekzen Ticaret AŞ, 1998'de Alman ortağının ayrılmasıyla Murat Gigin'in tek sahibi olduğu bir şirket haline geldi. 120 milyon TL sermayeli olan şirketin birçok şubesi bulunmaktadır ve Koçtaş ve Bauhaus'un ardından yapı marketi sektöründe önemli bir konuma sahiptir.

Türkiye'nin 59 ilinde 134 mağazası bulunan Tekzen, Edirne'den Kars'a, Trabzon'dan Adana'ya kadar geniş bir coğrafyada müşterilere hizmet vermektedir. Toplam 237.000 m2'lik satış alanına sahip Tekzen mağazalarında ev, bahçe, ofis ve tüm yaşam alanları için geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Banu Alkan’ın Siyasi Yolculuğu!

Banu Alkan’ın Siyasi Yolculuğu!