Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Büyük şirket halka arz ediyor! Yatırımcılar borsada bayram ediyor!

Büyük şirket halka arz ediyor! Yatırımcılar borsada bayram ediyor!

2022'de kurulan Türkiye'nin genç girişim grubu ZEN Girişim, halka arz için adım attı. En genç girişim gruplarından biri olarak dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büyük şirket halka arz ediyor! Yatırımcılar borsada bayram ediyor!
KAYNAK: Haber Merkezi

Zen Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., halka arz sürecine dair adımlarını tamamlayarak SPK'ya başvuruda bulundu. Şirket, 50.000.000 TL nominal değerli paylarını halka arz etmeye hazırlanırken, bu payları eşit dağıtım prensibiyle yatırımcılara sunacak. Halka arzın yönetimini ise İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde bir konsorsiyum üstleniyor. Bu süreçte T1-T2 bakiyelerinin kullanılabileceği belirtiliyor.

Zen Girişim, Borsa İstanbul'da "Ana Pazar"da işlem görecek ve halka açıklık oranı yüzde 31,25 olarak belirlenmiş durumda.

Şirketin faaliyet alanları arasında yenilenebilir enerji, teknoloji, sağlık ve eğitim bulunuyor. Zen Girişim, Türkiye genelinde bu sektörlerde faaliyet gösteren veya göstermeye hazırlanan girişimlere yatırım yapma misyonunu üstlenmiş durumda. Kurucu ortaklar arasında Ali Nihat Gökyiğit, Murat Gigin, Gedik Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Altay Endüstriyel Yatırımlar A.Ş. gibi deneyimli isimler bulunmaktadır. Şirketin halka arzı, yatırımcılara bu dinamik sektörlerdeki büyüme potansiyelinden pay alma fırsatı sunmayı hedefliyor.

zen girişm

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP'den tüm Türkiye'de temayül yoklaması! Antalya'da da yapılıyor

AKP'den tüm Türkiye'de temayül yoklaması! Antalya'da da yapılıyor