Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Müşteriler şokta: Mobil bankacılık çöktü: Hesaplar boş gözüktü

Müşteriler şokta: Mobil bankacılık çöktü: Hesaplar boş gözüktü

Bank of America müşterileri, mobil bankacılık hizmetlerinde yaşanan kesinti sebebiyle endişeli. Hesaplarında boş bakiye görüyorlar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müşteriler şokta: Mobil bankacılık çöktü: Hesaplar boş gözüktü
KAYNAK: AA

ABD'li dev banka Bank of America müşterileri büyük bir panik yaşadı. Mobil bankacılık hizmetlerine erişim sağlanamıyor, hesap bakiyeleri boş gözüküyor. Banka henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Banka Hizmetlerinde Büyük Aksaklık

Bank of America müşterileri, hesaplarını kontrol ettiklerinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Bankanın mobil bankacılık ve ATM hizmetlerinde yaşanan kesinti, birçok müşteriyi endişelendirdi. Bazı kullanıcılar hesaplarının boş bakiye gösterdiğini belirtti. Bu durum, özellikle mobil uygulama ve ATM'ler üzerinden işlem yapmak isteyen kullanıcıları zor durumda bıraktı.

Sorun Birçok Büyükşehirde Yaşanıyor

Çevrimiçi hizmetlerdeki sorunları takip eden Downdetector'e göre, Bank of America'nın hizmetlerinde büyük çaplı aksaklıklar yaşanıyor. New York, Chicago, Houston, Dallas, Phoenix, Los Angeles, San Francisco ve Seattle gibi büyük şehirlerde çok sayıda kullanıcı bu sorundan etkilenmiş durumda. Banka tarafından henüz kesintinin nedeni hakkında bir açıklama yapılmış değil.

Gözler Bankanın Yapacağı Açıklamada

Müşteriler arasında belirsizlik artarken, Bank of America'nın sorunun çözümüne ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor. Banka müşterileri, hesaplarındaki anormalliklerin giderilmesini ve hizmetlerin normale dönmesini umuyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmaması, müşterilerdeki panik havasını artırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Valisi Hulusi Şahin'den Alanya Çıkarması! Protokol İmzaladı

Antalya Valisi Hulusi Şahin'den Alanya Çıkarması! Protokol İmzaladı