Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim Rektör Türkdoğan Gençlere Üniversite Tercihinde Yol Gösterdi

Rektör Türkdoğan Gençlere Üniversite Tercihinde Yol Gösterdi

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, gençlere üniversite tercihlerinde doğru yönlendirmelerde bulunarak gelecekleri için önemli tavsiyelerde bulundu. DETAYLAR...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rektör Türkdoğan Gençlere Üniversite Tercihinde Yol Gösterdi
KAYNAK: İHA

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen VI. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri programının açılış konuşmasını yaparak üniversite ve meslek seçimi konusunda öğrencilere deneyimlerini paylaştı.

A W162596 01

VI. Alanya Üniversite Tanıtım Günleri

Bu yıl "Geleceğe Açılan Kapınız" sloganıyla düzenlenen Alanya VI. Üniversite Tanıtım Günleri, Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinlik, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve diğer katılımcıların protokol heyeti ile açıldı.

A W162596 03

ALKÜ'de Kariyer Söyleşisi

Etkinlik kapsamında Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Alanya Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda üniversite adaylarına yönelik kariyer söyleşileri düzenlendi. Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, söyleşinin açılış konuşmasını yaparak öğrencilere gelecekleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

A W162596 04

"ALKÜ Sizleri Bekliyor"

Rektör Türkdoğan, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, meslek seçiminde doğru kararlar almaları ve sevdikleri branşlara yönelmeleri gerektiğini vurguladı. ALKÜ olarak öğrencilere gelişmiş bir eğitim ve olanaklar sunduklarını belirten Türkdoğan, üniversitenin gelecekteki projelerinden ve hedeflerinden de bahsetti. Ayrıca, ALKÜ'nün sağlık, spor, turizm ve teknoloji alanlarında başarılara imza attığını dile getirdi.

A W162596 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da hava kirliliği alarm veriyor!

İstanbul'da hava kirliliği alarm veriyor!