Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim İmam Hatip Müdürü kadın yardımcısının kapısını kırdı! MEB açığa aldı

İmam Hatip Müdürü kadın yardımcısının kapısını kırdı! MEB açığa aldı

Bursa Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulu Müdürü, kadın müdür yardımcısının odasının kapısını kırarak eşyalarını dışarı attırmıştı. Açığa alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulu Müdürü E.K.K., bir veli toplantısında yaptığı konuşmada "Şort giyen öğrenciye de karışırız, başı açık öğrenciye de karışırız" sözleriyle tepki çekmişti. Müdür E.K.K., kadın Müdür Yardımcısı D.K.’ye yönelik mobbing uyguladığı iddialarıyla yeniden gündeme geldi.

Müdür Yardımcısının Odasına Zorla Girdi

İddialara göre, hakkında soruşturma başlatılan Okul Müdürü E.K.K., Müdür Yardımcısı D.K.’nin odasının kapısını çekiçle kırdırarak zorla içeri girdi ve müdür yardımcısının özel eşyalarını dışarı çıkarttırdı. Olay sırasında D.K.'nin “Lütfen özel eşyalarıma dokunmayın, özel eşyalarıma kesinlikle dokunmuyorsunuz” sözlerine rağmen, müdür Kırbıyık personelin başında bekleyerek eşyaların dışarı atılmasını sağladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müdürü Açığa Aldı

Yaşanan olayların ardından Milli Eğitim Bakanlığı, okul müdürü Ergin Kaya Kırbıyık’ı açığa alarak olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı. Bakanlık, kamu malına zarar verdiği ve mobbing uyguladığı iddia edilen okul müdürü hakkında gerekli işlemleri yapacağını duyurdu.

Olay Tepki Çekti

Okul müdürünün öğrencilere yönelik yaptığı açıklamaların ardından, müdür yardımcısına uyguladığı mobbing ve kamu malına zarar verme iddiaları büyük tepki topladı. Eğitim camiasından ve toplumun farklı kesimlerinden gelen tepkiler, olayın ne kadar ciddi bir boyutta olduğunu gözler önüne serdi. Kamuoyu, yaşanan bu olayla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nın adil bir şekilde süreci yürüterek sorumluları hesap vermeye çağırmasını bekliyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selçuk Bayraktar Kahramanmaraş'taki İHA Yarışmalarını İzledi

Selçuk Bayraktar Kahramanmaraş'taki İHA Yarışmalarını İzledi