Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim Müdür’e ilk ziyaret Eğitim Bir Sen’den 

Müdür’e ilk ziyaret Eğitim Bir Sen’den 

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Salih Kaygusuz’u makamında ilk ziyaret eden eğitim sendikası Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi oldu. Müdür’ün ilk ziyareti ise Antalya Valiliği’nden sora AKP Antalya İl Başkanlığı’na olmuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müdür’e ilk ziyaret Eğitim Bir Sen’den 

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve Yönetim Kurulu üyeleri Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Salih Kaygusuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

WhatsApp Image 2023-08-10 at 15.59.34

“SORUMLULUKTAN ÇEKİNMEYİZ”

Eğitim Bir Sen’den yapılan açıklamaya göre Antalya’nın eğitim çalışanlarının gösterdiği özveriler ile hayırseverlerin desteği ile örnek şehirlerden biri olduğunun altını çizen Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, sendika olarak bugüne kadar çıtanın daha yukarılara çekilmesi noktasında sorumluluk almaktan asla çekinmediklerini belirtti. Miran duygu ve düşüncelerini aktardıktan sonra Kaygusuz’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Salih Kaygusuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken önümüzdeki süreçte eğitimin paydaşları ile istişare ederek Antalya’nın eğitim kalitesini arttırmak için mesai harcayacaklarını söyledi. 

WhatsApp Image 2023-08-10 at 15.59.34 (1)

WhatsApp Image 2023-08-10 at 15.59.33 (1)

WhatsApp Image 2023-08-10 at 15.59.33

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de moloz temizliği

Kepez’de moloz temizliği