Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim Eğitime hava engeli: Üç ilde eğitime 1 gün ara verildi

Eğitime hava engeli: Üç ilde eğitime 1 gün ara verildi

Bartın, Zonguldak ve Kastamonu valilikleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü eğitime 1 gün ara verileceğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eğitime hava engeli: Üç ilde eğitime 1 gün ara verildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Bartın, Zonguldak ve Kastamonu’da olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün ara verildiği duyuruldu. Valiliklerden yapılan açıklamaya göre, bölgede etkili olan şiddetli yağış ve fırtına gibi hava olayları nedeniyle güvenlik tedbirleri alındı.

Tüm okullar tatil edildi

Bartın, Zonguldak ve Kastamonu’daki tüm ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda 2 Ekim günü eğitim duracak. Valiliklerin açıklamalarına göre, olumsuz hava koşullarının gün boyunca devam etmesi beklendiği için öğrencilerin ve öğretmenlerin güvenliği ön planda tutularak bu karar alındı.

Zonguldak BEÜ de eğitimine ara verdi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN) de eğitim öğretime aynı gün ara verildiği bildirildi. Üniversite yönetimi, öğrencilerin olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi adına eğitim faaliyetlerini 1 gün süreyle durdurma kararı aldı.

Eğitime hava engelli: Üç ilde eğitime 1 gün ara verildi

Eğitim nedir tanımı?

Eğitim, önceden saptanmış esaslara göre insanların davranışlarında belli gelişmeler sağlamaya yarayan planlı etkiler dizesidir. Eğitim, bireyin davranışlarında kendi yaşantısı yoluyla kasıtlı olarak istedik değişme meydana getirme sürecidir.

Eğitim bilgilerimi nereden öğrenebilirim?

Eğitim bilgileriniz e-devlet'te (turkiye.gov.tr) bulunuyor fakat ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde bulunmuyorsa; Aday İşlemleri Sisteminde “Eğitim Bilgilerim” kısmında bulunan “Eğitim Bilgilerimi e-Okul/YÖKSİS'ten Güncelle” butonuna basmanız gerekmektedir.

Eğitim nedir meb?

Eğitim, toplumsal yeteneğin, en elverişli düzeyde kişisel gelişimin elde edilmesi için seçilmiş ve denetimli bir çevreyi içine alan toplumsal bir süreçtir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da Açık Hava Hakim Olacak

Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da Açık Hava Hakim Olacak