Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Son dakika! İsrail Cenin'den çekildi!

Son dakika! İsrail Cenin'den çekildi!

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kenti ile bu bölgedeki mülteci kampında 3 günlük bir operasyonun ardından çekilerek geride 12 Filistinlinin öldüğü ve büyük çaplı bir yıkımın yaşandığı bir tablo bıraktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son dakika! İsrail Cenin'den çekildi!

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kenti ve mülteci kampına düzenlediği üç günlük operasyonun ardından çekildi. Bu çekilme sonucunda Cenin kenti ve çevresindeki mülteci kampında 12 Filistinlinin hayatını kaybettiği, bölgede ciddi bir yıkımın meydana geldiği bildirildi.

İsrail ordusu, 12 Aralık gecesi başlattığı Cenin kenti baskını ve mülteci kampındaki kuşatmanın üçüncü gününde geri çekildi. Zırhlı araçlar ve yoğun sis bombalarıyla çekilen İsrail askerleri, kamptan ayrıldı. Ancak çekilmenin ardından Filistinli silahlı gruplarla kısa süreli çatışmalar yaşandı. İsrail askerleri, akşam saatlerine doğru tekrar kamptan çekildi.

Bu üç günlük operasyonda, İsrail ordusuna ait SİHA saldırısı sonucu biri çocuk 3 Filistinli yaşamını yitirmişti. Bugün de İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu bir Filistinli daha hayatını kaybetti. Operasyonun başından bu yana ölen Filistinlilerin sayısı 12'ye yükseldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'de veda! Dimitris Itoudis'ten Sarı Lacivertlilere: 'Tekrar görüşünceye dek'...

Fenerbahçe'de veda! Dimitris Itoudis'ten Sarı Lacivertlilere: 'Tekrar görüşünceye dek'...