Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Gürcistan'da Tiktok Fenomeni Video Çektiği Anda Düşerek Ö*dü

Gürcistan'da Tiktok Fenomeni Video Çektiği Anda Düşerek Ö*dü

Gürcistan’ın başkenti Tiflis'te meydana gelen trajik olayda, Rusya vatandaşı ve TikTok fenomeni Arina Glazunova, talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Rusya vatandaşı ve TikTok fenomeni Arina Glazunova, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te trajik bir kazada hayatını kaybetti. Tatil için arkadaşlarıyla birlikte Tiflis'te bulunan 24 yaşındaki Glazunova, gece saatlerinde şehirde dolaşırken sosyal medya hesabı için video çekerken talihsiz bir şekilde metro alt geçidinden düştü.

O anlar kameraya yansıdı

Glazunova, ünlü Rus müzik grubu Hunger Boys'un "Son Kez" adlı şarkısıyla dans ettiği sırada arkadaşının cep telefonu kamerasıyla çekim yapıyordu. Kendisini videoya alan arkadaşının telefonunu alıp onu kayda almaya başlayan Glazunova, birkaç saniye sonra ayağı takılarak dengesini kaybetti ve arkasındaki metro alt geçidinden aşağı düştü. Yaşanan bu korkunç anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Arkadaşının yaşadığı panik dolu anlar da kayıtlarda yer aldı.

Glazunova'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı

Kaza sonrası ağır yaralanan Arina Glazunova, hastaneye kaldırıldı. Başından ciddi şekilde yaralanan ve boynu kırılan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Glazunova’nın ölümü, arkadaşları ve sosyal medya takipçileri arasında büyük üzüntü yarattı.

Güvenlik önlemleri yetersiz bulundu

Kazanın ardından, Glazunova’nın düştüğü alt geçidin girişine çiçekler bırakıldı. Ancak olayın ardından sosyal medya kullanıcıları, alt geçit etrafındaki güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğuna dikkat çekti. Kenarlarında kısa bir duvar bulunan alt geçidin, herhangi bir korkulukla çevrili olmaması büyük tepki çekti. Çok sayıda kişi, herkesin o duvardan düşebileceğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali'ne geri sayım başladı

Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali'ne geri sayım başladı