Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya İngiltere'de İsrail'e Silah Satışı Yapan Şirketlere Bakın Ne Yaptılar?

İngiltere'de İsrail'e Silah Satışı Yapan Şirketlere Bakın Ne Yaptılar?

İngiltere'deki Filistin destekçisi aktivist grup, İsrail'e askeri malzeme satan şirketlere karşı çatıdan kırmızı boya dökerek protesto düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA

İngiltere'de, Filistin'e destek veren aktivist gruplar, İsrail'e askeri malzeme satan şirketlere karşı eylemlerine devam ediyor. "Palestine Action" adlı grup, Merseyside bölgesinde bulunan bir tesisin çatısına çıkarak dikkat çekici bir protesto gerçekleştirdi.

Kırmızı Boya ile Protesto

Filistin destekçileri, ABD merkezli "Teledyne Defence and Space" şirketinin tesisine çatıdan kırmızı boya dökerek, bu tür tesislerin İsrail’in askeri faaliyetlerine katkı sağladığını vurguladı. Aktivistlerin sosyal medya platformu X üzerinden paylaştıkları görüntülerde, çatının bir kısmını açarak içeriye boya döktükleri görüldü. Bu eylem sırasında bir aktivist, "Bu sizin soykırımdaki suç ortaklığınız için. Bu fabrikayı kapatmak için buradayız. Savaş uçağı parçaları üreticisini silahsızlandırmak için buradayız." dedi.

Amaç: F-35 Savaş Uçaklarını Engellemek

"Palestine Action" grubu, bu eylemin İsrail’in kullandığı F-35 savaş uçakları için önemli parçaların üretimini engellemeyi hedeflediğini belirtti. Grubun X hesabında yapılan paylaşımda, "Bu Filistin ve Lübnan için. Zafere kadar direniş!" ifadeleri yer aldı.

Geçmiş Eylemlerle Devam Ediyor

Filistin destekçisi aktivistlerin bu eylemi, daha önceki benzer eylemlerinin bir devamı niteliğinde. Geçtiğimiz nisan ayında da aktivistler, West Yorkshire'daki bir tesisin çatısını ve camlarını balyozla kırmış, ardından fabrikanın çatısında Filistin bayrağı açmışlardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Güpegündüz c*nayet işlemişti! Hemen Yakalandı!

Bursa'da Güpegündüz c*nayet işlemişti! Hemen Yakalandı!