Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya İsrail'in Gazze'ye Düzenlediği Saldırılarda 25 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail'in Gazze'ye Düzenlediği Saldırılarda 25 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 25 Filistinli yaşamını yitirdi. Han Yunus ve Beyt Lahya gibi bölgelerde meydana gelen saldırılar sonucu büyük çaplı hasar oluştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail'in Gazze'ye Düzenlediği Saldırılarda 25 Filistinli Hayatını Kaybetti
KAYNAK: AA

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği çeşitli saldırılarda 25 Filistinli hayatını kaybetti. Gazze'deki Sivil Savunma Birimi Sözcüsü Mahmud Basal, İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde farklı noktaları hedef alan saldırılarında 20 Filistinli'nin öldüğünü açıkladı. Ayrıca, Gazze'nin kuzeyinde çeşitli bölgelerde ve evlerde meydana gelen saldırılarda ise 5 Filistinli yaşamını yitirdi.

Basal, İsrail'in son 91 gündür Gazze'nin kuzeyine gıda ve yaşamsal malzemelerin girişine engel olduğunu da belirtti. Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahya kentinde bir İsrail hava saldırısının sonucunda beyaz eşya depoları ve çevre dükkanlarda çıkan büyük çaplı yangının kontrol altına alındığı ifade edildi. Yangınlarda maddi hasar meydana geldiği, ancak herhangi bir can kaybının yaşanmadığı kaydedildi.

İki Ev Hedef Alındı

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nde Sahabe bölgesindeki Yermuk Stadyumu yakınlarında bulunan "Şeldan" ailesine ait bir evi bombalaması sonucu 5 Filistinli hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Ayrıca, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda "Reyyan" ailesine ait evin hedef alındığı saldırıda ise 1 Filistinli yaşamını yitirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Harris Kampanyası Walz'ın Açıkladığı Günde 36 Milyon Dolar Bağış Topladı

Harris Kampanyası Walz'ın Açıkladığı Günde 36 Milyon Dolar Bağış Topladı