Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya İsrail Saldırılarında Ölen BM Personeli Sayısı 142’ye Yükseldi

İsrail Saldırılarında Ölen BM Personeli Sayısı 142’ye Yükseldi

İsrail Saldırılarında BM Personeli Can Verdi: UNRWA, Ölenlerin Sayısını 142 Olarak Açıkladı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Saldırılarında Ölen BM Personeli Sayısı 142’ye Yükseldi
KAYNAK: İHA

Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden İsrail saldırıları, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) bünyesinde görev yapan BM personelini acı bir bilançoya sürükledi. UNRWA, son açıklamasında İsrail'in saldırıları sonucunda ölen BM personeli sayısının 142'ye yükseldiğini belirtti.

Saldırıların başladığı 7 Ekim tarihinden bu yana devam eden çatışmada kaybedilen BM personeli, UNRWA'nın yardım ve bayındırlık faaliyetlerine katkı sağlayan önemli aktörlerden biri olarak biliniyor. Gazze Şeridi'ndeki zorlu koşullarda yardım çalışmalarına devam eden ekiplerin, çoğunluğunu aileleriyle birlikte kaybeden 142 UNRWA personelinin anısını yaşatma çabasında oldukları ifade edildi.

Gelişen olaylar üzerine UNRWA'nın, bölgedeki insanlara yönelik yardım çabalarını sürdürmekte kararlı olduğu ve yaşanan trajedinin ardından etkili müdahaleler gerçekleştirmeye odaklandığı vurgulandı. Bu acı süreçte kaybedilen BM personeli için düzenlenen anma törenleri ve ailelere sağlanan destekle ilgili detaylar ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son 20 Yılın En İyi 50 Dizisi: Anket Sonuçları Açıklandı

Son 20 Yılın En İyi 50 Dizisi: Anket Sonuçları Açıklandı