Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Irak'ın Harir Üssüne Bombalı Saldırı Düzenlendi!

Irak'ın Harir Üssüne Bombalı Saldırı Düzenlendi!

Terörle Mücadele Birimi Açıklamasına Göre, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki Harir Üssüne Bomba Yüklü İnsansız Hava Aracı ile Saldırı Gerçekleşti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Irak'ın Harir Üssüne Bombalı Saldırı Düzenlendi!
KAYNAK: İHA

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) bulunan ABD'nin belgesinin içindeki güçlerine ait Harir üssüne yapılan bombalı saldırı, bölgede daha da karmaşık hale geldi. IKBY'ye bağlı Terörle Mücadele Birimi, yerel saatle 16.29'da gerçekleşen saldırıyı duyururken, ABD'nin desteklenmesindeki güçlü güçlerine ait Harir üssüne bomba yüklü insansız hava aracı (SİHA) ile saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Irak'ın Harir Üssüne Bombalı Saldırı Düzenlendi!-1

Görgü tanıkları, Harir üssünden önce yüksek bir patlama sesini izlediğini ve ardından dumanın yükseldiğini belirtti. Bu saldırının bölgedeki uzunluğunu artırabileceği ve tansiyonu yükseltebileceği göz önüne getirilerek, gelişmeler ayrıntılı olarak takip edilmektedir.

Irak ve Suriye'deki ABD üslerine yönelik son dönemdeki saldırılar, bölgedeki güvenlik konumunda daha da karmaşık hale getiriyor. ABD'nin bu saldırılara karşılık verdiği ve Irak'taki Haşdi Şabi güçlerinin karargahlarını bombaladığı biliniyor. Ayrıca Irak'ın başkenti Bağdat'ın merkezi olan Şii Haşdi Şabi'ye bağlı milis gücü el-Nuceba Hareketi'ne yapılan SİHA saldırısında, hareketin liderlerinden Ebu Takva ile bir yardımcısının hayatını kaybettiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyanet Yine Kadınları Hedef Aldı

Diyanet Yine Kadınları Hedef Aldı