Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya İsrail Beyrut’ta Hizbullah'ın Kalesine Hava Saldırısı Düzenledi

İsrail Beyrut’ta Hizbullah'ın Kalesine Hava Saldırısı Düzenledi

İsrail, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah’ın kalesi olarak bilinen Dahiyeh semtine kapsamlı bir hava saldırısı gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Beyrut’ta Hizbullah'ın Kalesine Hava Saldırısı Düzenledi
KAYNAK: İHA

İsrail, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta yer alan ve Hizbullah'ın güçlü olduğu Dahiyeh semtine yönelik kapsamlı bir hava saldırısı düzenledi. İsrail Savunma Kuvvetleri Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, saldırının hedefinin Hizbullah'ın Beyrut'taki ana karargahı olduğunu ifade etti. Hagari, bu merkezin Dahiyeh semtindeki sivil binaların altına inşa edildiğini öne sürdü. İsrail medyası ise saldırıya uğrayan karargahta, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın bulunup bulunmadığının araştırıldığını duyurdu.

“Beyrut'ta Düzenlenen En Ağır Saldırı”

Lübnan'daki güvenlik kaynakları, İsrail’in bu saldırısının, Hizbullah ile İsrail arasında uzun süredir devam eden çatışmalar kapsamında Beyrut’ta gerçekleştirilen en ağır saldırı olduğunu vurguladı. Lübnan medyasına göre, Haret Hreik bölgesinde yapılan hava saldırısında 15’ten fazla füze kullanıldı ve en az 4 bina yerle bir oldu. Bu saldırı, Lübnan halkında büyük bir endişeye yol açarken, uluslararası kamuoyunda da geniş yankı buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da ehliyetsiz motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı

Isparta'da ehliyetsiz motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı