Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Çin’de Otoyol Çöktü En Az 19 Ölü 30 Yaralı

Çin’de Otoyol Çöktü En Az 19 Ölü 30 Yaralı

Çin'in Guangdong eyaletinde bir otoyolun çökmesi nedeniyle yaşanan trajik olayda en az 19 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Olay, şiddetli yağışların etkisi altında olan bölgeyi sarstı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çin’de Otoyol Çöktü  En Az 19 Ölü 30 Yaralı
KAYNAK: İHA

Çin'in Guangdong eyaletinin Meizhou kentinde bir otoyolun çökmesi sonucunda yaşanan trajik olayda en az 19 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Çin devlet televizyonunun açıklamalarına göre, çökme olayı yerel saatle 02:10'da meydana geldi ve Meizhou-Dabu Otoyolu'nun 17.9 metrelik kısmı çöktü.

Çöken Otoyolda 18 Araç Mahsur Kaldı Çin devlet televizyonu, çökme sırasında 18 aracın otoyolda mahsur kaldığını bildirdi. Kazanın ardından bölgede büyük bir arama kurtarma operasyonu başlatıldı. Bu operasyon için 500'den fazla personel görevlendirildi.

Yaralıların Durumu ve Kurtarma Çalışmaları Çinli yetkililer, yaralanan 30 kişinin hastaneye kaldırıldığını ve şu anda hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirtti. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, yetkililer olayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 İçin İstanbul'da Yoğun Güvenlik Önlemleri Alındı

1 İçin İstanbul'da Yoğun Güvenlik Önlemleri Alındı