Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Çeçenistan'da Benzin İstasyonunda Patlama: 2'si Çocuk 4 Kişi Öld*

Çeçenistan'da Benzin İstasyonunda Patlama: 2'si Çocuk 4 Kişi Öld*

Çeçenistan’ın başkenti Coharkale’de bir benzin istasyonunda meydana gelen patlama, 2'si çocuk 4 kişinin ölüm*ne yol açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Çeçenistan'da Benzin İstasyonunda Patlama: 2'si Çocuk 4 Kişi Öld*
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Çeçenistan’ın başkenti Coharkale’de meydana gelen patlama, büyük bir trajediye yol açtı. Bir benzin istasyonunda meydana gelen patlama sonucu, 2'si çocuk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. Patlamanın ardından yükselen dev ateş topu, şehrin birçok yerinden görüldü. Yetkililer, ölen kişilerin benzin istasyonunda bulunan siviller olduğunu bildirdi.

Aynı Aileden 4 Kişi Öld*

Olayda hayatını kaybeden 4 kişinin, aynı aileden olduğu tahmin ediliyor. Yaralılar arasında ise en az 10 kişi bulunuyor. Patlama sırasında oluşan şok dalgasının, çevredeki insanları yere yıktığı ve bir çocuğun şok dalgasıyla bir araca çarptığı bildirildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Patlamanın Nedeni Henüz Bilinmiyor

Yerel kaynaklar, olay sırasında birden fazla patlama sesi duyulduğunu bildirdi. Ancak yetkililer, patlamanın bir saldırı olup olmadığına dair herhangi bir işaret bulamadıklarını belirtti. Patlamanın nedeni hakkında henüz kesin bir açıklama yapılmadı ve soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak! İşte o yollar

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak! İşte o yollar