Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Putin Kuzey Kafkasya Federal Bölgesindeki Çalışma Ziyaretlerini Tamamladı

Putin Kuzey Kafkasya Federal Bölgesindeki Çalışma Ziyaretlerini Tamamladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan'daki temaslarının ardından Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi'ne yaptığı ziyaretler sırasında çeşitli cumhuriyetlerle görüşmelerde bulundu ve önemli anıtları ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Putin Kuzey Kafkasya Federal Bölgesindeki Çalışma Ziyaretlerini Tamamladı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan'daki temaslarının ardından Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi'ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak Kabardino-Balkarya Cumhuriyeti'nin başkenti Nalçik'te yetkililerle bir araya gelen Putin, ardından Kuzey Osetya-Alanya Cumhuriyeti'ne geçti. Burada Beslan'da 2004'teki trajik okul katliamını ve Meleklerin Şehri Anıtı'nı ziyaret etti. Putin'in bu bölgeyi en son 2008'de ziyaret ettiği belirtiliyor.

Çeçenistan’a 13 Yıl Sonra Ziyaret

Putin, Kuzey Kafkasya’daki temaslarının ardından, 2011'de başbakanlığı döneminde ziyaret ettiği Çeçenistan'a geçti. Rusya Özel Kuvvetler Üniversitesi'nde "gönüllü savaşçılar" ile bir araya gelen Putin, başkent Grozni'de Orta Asya mimarisi tarzında inşa edilen 4 minareli 5 bin kişilik camiyi gezdi.

Kur’an-ı Kerim Hediyesi

Ziyaret sırasında, Putin camiyi yaldızlı ve mücevher taşlarıyla süslenmiş el yazması bir Kur'an-ı Kerim ile hediye etti. Putin, Kur'an-ı Kerim'i öptü ve göğsüne dayayarak kameralara poz verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne 266 Proje Başvurdu

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne 266 Proje Başvurdu