Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Rusya Karadeniz Limanına Saldırdı! Ölü ve Yaralılar Var

Rusya Karadeniz Limanına Saldırdı! Ölü ve Yaralılar Var

Ukrayna'nın Odessa limanına yapılan Rus füze saldırısında 5 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Saldırıda "Shui Spirit" adlı konteyner gemisi de zarar gördü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rusya Karadeniz Limanına Saldırdı! Ölü ve Yaralılar Var
KAYNAK: Haber Merkezi

Ukrayna'nın Odessa kentindeki Karadeniz limanına düzenlenen Rus füze saldırısında 5 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı. Saldırıda bir konteyner gemisi de hasar gördü.

Gece Saatlerinde Füze Saldırısı

Rus ordusunun gece saatlerinde gerçekleştirdiği saldırı, limandaki sivil bir gemiye isabet etti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sibiga, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Rusya'nın sivil hedeflere yönelik bu saldırısının küresel gıda güvenliğini tehdit ettiğini belirtti ve uluslararası toplumdan kınama çağrısında bulundu.

"Shui Spirit" Gemi Hasar Gördü

Ukrayna'nın Yeniden İnşasından Sorumlu Başbakan Yardımcısı Oleksiy Kuleba, Telegram'da yaptığı açıklamada, Panama bandıralı "Shui Spirit" adlı konteyner gemisinin saldırı sırasında zarar gördüğünü ifade etti. Kuleba, "Bu, Rusya'nın son dört gün içinde saldırdığı üçüncü yabancı gemi" dedi.

Uluslararası Tepkiler Bekleniyor

Ukrayna, Rusya'nın sivil hedeflere yönelik saldırılarının artmasıyla uluslararası toplumdan daha güçlü bir tepki bekliyor. Yetkililer, özellikle Karadeniz'deki gıda güvenliğinin tehlikede olduğunu vurguluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Futbolcu George Baldock Havuzunda Öl* Bulundu

Ünlü Futbolcu George Baldock Havuzunda Öl* Bulundu