Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Beyaz Saray Biden'in Seçim Yarışından Çekilme İddialarını Yalanladı

Beyaz Saray Biden'in Seçim Yarışından Çekilme İddialarını Yalanladı

Beyaz Saray Sözcüsü Andrew Bates, ABD Başkanı Joe Biden'in seçim yarışından çekilip çekilmeyeceği yönündeki iddiaları "kesinlikle yanlış" olarak reddetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beyaz Saray Biden'in Seçim Yarışından Çekilme İddialarını Yalanladı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Beyaz Saray Sözcüsü Andrew Bates, ABD Başkanı Joe Biden'in seçim yarışından çekilip çekilmeyeceği yönündeki iddiaları "kesinlikle yanlış" olarak reddetti. Habertürk'ün New York Times'a dayandırdığı habere göre, Biden'ın seçim yarışını sürdürme konusundaki tereddütleri, bir dostuna yaptığı açıklamalara dayanıyordu. Ancak Bates, bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Biden, 27 Haziran'daki canlı yayın tartışmasının ardından performansı ve sağlık durumuyla ilgili eleştirilere maruz kalmıştı. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, Biden'ın münazara günü soğuk algınlığı geçirdiğini ve seyahatlerden dolayı jet-lag yaşadığını söyledi. Jean-Pierre, Biden'ın sağlık durumunun iyi olmadığını kabul etse de, başkanlık yarışından çekilmeyeceğini vurguladı.

Demokrat Partili Kongre üyesi Lloyd Doggett'in Biden'a yönelik çekilme çağrısının ardından, Beyaz Saray, Biden'ın hâlâ güçlü bir aday olduğunu ve yarıştan vazgeçmeye niyetinin olmadığını açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis: Türkiye İle Diyalog Vatana Hizmet Etmektir

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis: Türkiye İle Diyalog Vatana Hizmet Etmektir