Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya ABD'de hakime saldıran sanık mahkemeye özel kıyafet ile katıldı

ABD'de hakime saldıran sanık mahkemeye özel kıyafet ile katıldı

ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde Clark County Bölge Mahkemesinde geçtiğimiz hafta denetimli serbestlik talebinin reddedilmesi üzerine saldırıda bulunan ve 4 yıl hapis cezasına çarptırılan 30 yaşındaki sanık Deobra Delone Redden, mahkemeye zincirlenmiş elleri ve yüzüne takılmış maske ile çıkarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'de hakime saldıran sanık mahkemeye özel kıyafet ile katıldı
KAYNAK: İHA

ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde Clark County Bölge Mahkemesinde geçtiğimiz hafta denetimli serbestlik talebinin reddedilmesi üzerine saldırıda bulunan ve 4 yıl hapis cezasına çarptırılan 30 yaşındaki sanık Deobra Delone Redden, mahkemeye zincirlenmiş elleri ve yüzüne takılmış maske ile çıkarıldı. Yargıç Mary Kay Holthus, saldırı sonucu Redden'a verilen hapis cezasının daha önceki kararları değiştirmediğini vurgulayarak, sadece daha önce kabul ettiği suçtan dolayı cezalandırıldığını belirtti. Holthus, geçtiğimiz hafta yaşanan saldırıyla ilgili suçlamaların başka bir yargıç tarafından ele alınacağını ifade etti.

Önceki duruşmada denetimli serbestlik talebi reddedilen Redden'ın, geçtiğimiz yıl beyzbol sopasıyla bir kişiyi darp etmek suçundan 4 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Saldırganın, mahkemede küfürlere başvurarak yargıç Holthus'a saldırması, mahkeme görevlilerinin müdahalesi ve yaşanan olayın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıması gündemi sarsmıştı.

Redden'ın Kasım ayında kabul ettiği "ciddi bedensel zarara yol açan darp suçu" nedeniyle yargılanması devam ederken, akli dengesinin yerinde olduğuna karar verilmişti. Saldırının ardından yargıç Holthus hafif yaralanırken, müdahalede bulunan bir mahkeme görevlisi hastaneye kaldırılmıştı. Redden, Salı günü mahkemede suçlamalarla yüzleşmeye devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asus'un yeni ROG NUC: CES 2024'ün oyun dehası!

Asus'un yeni ROG NUC: CES 2024'ün oyun dehası!