Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Annie Knight’ın 1 Yılda 600 Kişilik S*ks Hedefine Yaklaştı!

Annie Knight’ın 1 Yılda 600 Kişilik S*ks Hedefine Yaklaştı!

Avustralyalı OnlyFans içerik yaratıcısı Annie Knight, 2024 hedefi olan 600 kişiyle birlikte olma planını gerçekleştirmek için online anket düzenliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Annie Knight’ın 1 Yılda 600 Kişilik S*ks Hedefine Yaklaştı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Avustralya’nın cinsel açıdan en aktif kadını olarak tanınan OnlyFans içerik yaratıcısı Annie Knight, 2024 yılı için belirlediği 600 kişiyle birlikte olma hedefini tutturmak için online anket açtı. Knight, bu hedefe ulaşmak için seçici davrandığını da belirtti.

2024'te 600 Kişilik Hedef

26 yaşındaki Annie Knight, geçtiğimiz yıl 300 kişiyle birlikte olma hedefine ulaşmıştı. Bu yıl hedefini iki katına çıkararak 600 kişiyle birlikte olmayı planlayan Knight, 2024’ün sonuna kadar bu sayıya ulaşmak için 120 kişi daha olduğunu açıkladı. Şu ana kadar 480 kişiyle birlikte olduğunu belirten Knight, bu süreci “başvuru sistemi” ile yönetiyor.

Başvuru Sistemi ile Seçicilik

Knight, hem erkekler hem de kadınlarla birlikte olduğunu ve adayların online bir anket doldurarak başvuru yaptığını söyledi. Adaylardan isim, yaş, boy ve konum gibi temel bilgilerin yanı sıra, bilmesi gereken detayları da soruyor. Knight, bu yöntemin hem ona hem de adaylarına uygun seçim yapma konusunda yardımcı olduğunu vurguladı.

24 Saatte 2 Bin Başvuru

Anketi yayına açtıktan sonra 24 saat içinde 2 binden fazla başvuru aldığını belirten Knight, yoğun talep nedeniyle bir süre başvuruları durdurmak zorunda kaldığını söyledi. Knight, cinsel bilgi eksikliği olan partnerlerine de eğitici bir tavırla yaklaştığını belirterek, birçok kişiye cinsellik konusunda rehberlik ettiğini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da AOSB döngüsel ekonomi ve yeşil dönüşümde öncülük ediyor

Adana'da AOSB döngüsel ekonomi ve yeşil dönüşümde öncülük ediyor