Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya 100 Filin Başına Gelenler Yürek Burktu! Fillere Ne Oldu?

100 Filin Başına Gelenler Yürek Burktu! Fillere Ne Oldu?

Tayland'ın Chiang Mai kentindeki Fil Tabiat Parkı, şiddetli yağışlar nedeniyle sular altında kaldı. 100 fil tahliye edilirken 2 fil telef oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
100 Filin Başına Gelenler Yürek Burktu! Fillere Ne Oldu?
KAYNAK: Haber Merkezi

Tayland’ın Chiang Mai kentinde meydana gelen şiddetli yağışlar sonrası Fil Tabiat Parkı sular altında kaldı. Yaklaşık 100 fil tahliye edilirken, 2 fil telef oldu.

Filler Mahsur Kaldı

Şiddetli yağışların yol açtığı sel, Chiang Mai kentindeki turistik Fil Tabiat Parkı’nı vurdu. Filler, karın hizasına kadar yükselen sular içinde mahsur kaldı. Park görevlileri, filleri güvenli bir alana taşımak için büyük bir tahliye operasyonu gerçekleştirdi. Fillerin çoğunun hasta veya görme engelli olması, çalışmaları daha da zorlaştırdı.

"En Büyük Tahliyeyi Gerçekleştirdik"

Tabiat parkının kurucusu Saengduean Lek Chailert, tahliyenin park tarihindeki en büyük operasyon olduğunu belirterek, "Su hızla yükseldi, hayatlarını kurtarmak için elimizden geleni yaptık" dedi. Chailert, 2 filin sel sularına kapıldığını ve kurtarılamadığını üzülerek ifade etti.

5 Bin Hayvan Tehlikede

Parkta filler dışında köpekler, kediler, atlar ve tavşanlar gibi toplamda 5 bin hayvan bulunuyor. Yetkililerin sel uyarısı sonrası bazı hayvanlar önceden tahliye edilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Biber gazı nedir? Ne kadar zararlıdır? Biber gazı taşımak yasak mı?

Biber gazı nedir? Ne kadar zararlıdır? Biber gazı taşımak yasak mı?