Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Yolu kapatarak drift yaptılar!

Yolu kapatarak drift yaptılar!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, D-140 kara yolunu trafiğe kapatıp otomobilleri ile drift yapan üç sürücünün ehliyetlerine el konuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yolu kapatarak drift yaptılar!
KAYNAK: İHA

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, D-140 kara yolunu trafiğe kapatıp otomobilleri ile drift yapan üç sürücünün ehliyetlerine el konuldu. Sürücülere toplamda 62 bin lira ceza kesilirken, araçlardan biri trafikten men edildi, diğer ikisi ise iki aylığına yediemin otoparkına çekildi.

Olay, Akyazı D-140 karayolu Küçücek Kavşağı'nda gerçekleşti. İlçedeki bir düğün konvoyunda bulunan S.Ş. kontrolündeki 54 HP 672 plakalı, K.B. idaresindeki 61 AZ 795 plakalı ve E.A. kontrolündeki 61 UT 868 plakalı üç Tofaş marka otomobil, kara yolunu trafiğe kapatarak drift yaptı. İhbar üzerine Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri olaya müdahale etti. Drift görüntülerini inceleyen trafik ekipleri, bir aracı düğün salonu önünde, diğer iki aracı ise sürücülerinin sakladığı yerde buldu. Sürücülerin ehliyetlerine 2 ay süreyle el konulurken, bir araç trafikten men edildi, diğer iki araç ise 60 gün boyunca yediemin otoparkına çekildi. Sürücülere toplamda 62 bin lira ceza uygulandı.

Drift Attılar

Drift Attılar2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Berber fiyatlarına zam! Kel olmayı isteyeceksiniz!

Berber fiyatlarına zam! Kel olmayı isteyeceksiniz!