Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Samsun'da defineciler metan gazından zehirlendi! 1 öl*, 1 ağır yaralı

Samsun'da defineciler metan gazından zehirlendi! 1 öl*, 1 ağır yaralı

Samsun’un Bafra ilçesinde fındık bahçesinde define bulmak için kaçak kazı yapan iki kişi, kazdıkları 8 metrelik kuyudaki metan gazından zehirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun'da defineciler metan gazından zehirlendi! 1 öl*, 1 ağır yaralı
KAYNAK: İHA

Samsun’un Bafra ilçesi Darboğaz Mahallesi’nde iki arkadaşın fındık bahçesinde yaptıkları kaçak kazı, trajik bir şekilde son buldu. Mehmet Çetin (43) ve Fatih K. (42), define aramak amacıyla yaklaşık 8 metre derinliğinde bir kuyu kazdı. Ancak kazı sırasında metan gazına maruz kalan iki arkadaş kuyunun dibinde fenalaştı.

Kuyuda mahsur kaldılar

Fatih K., kuyu dibinde hareketsiz kaldığında, durumu fark eden Mehmet Çetin çevreden yardım istedi. Yardıma gelen kişiler halat yardımıyla kuyuya inmeye çalıştı. Ancak Mehmet Çetin de fenalaşarak kuyudan çıkamadı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

1 ölü, 1 ağır yaralı

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle iki arkadaş kuyudan çıkarıldı. Sağlık ekipleri, Mehmet Çetin'in hayatını kaybettiğini belirlerken, durumu ağır olan Fatih K. ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Mahalle sakini olayı anlattı

Olayı anlatan mahalle sakini Mümin Tosun, “Sabah saatlerinde arkadaşlardan biri panik içinde gelip yardım istedi. Kuyuda arkadaşının baygın halde olduğunu söyledi. Halatla onu çıkarmaya çalıştım ama başaramadım. İtfaiye ekipleri geldi, bir kişiyi canlı çıkardılar ama diğer arkadaş havasızlıktan hayatını kaybetti" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da yakalanan alkollü sürücü ceza kesilirken şişeyi bırakmadı

Adana'da yakalanan alkollü sürücü ceza kesilirken şişeyi bırakmadı