Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Katilin Evinden Çıkan Gizemli Objeler Şaşkınlık Yarattı

Katilin Evinden Çıkan Gizemli Objeler Şaşkınlık Yarattı

İstanbul Fatih'te iki kadını vahşice öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik'in evinde yapılan aramada bulunan objeler, polis ekiplerini şaşkına çevirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Katilin Evinden  Çıkan Gizemli Objeler Şaşkınlık Yarattı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Fatih'te iki kadını vahşice öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik'in evinde yapılan aramada bulunan objeler, polis ekiplerini şaşkına çevirdi. Evde bulunan dini semboller ve bir kitap, olayla ilgili farklı yorumlara neden oldu.

Cinayetlerin Ardından İntihar

19 yaşındaki kasap Semih Çelik, önce Eyüpsultan'da eski kız arkadaşı Ayşenur Halil’i boğazını keserek öldürdü. Bu olaydan yaklaşık yarım saat sonra, okul arkadaşı İkbal Uzuner’in evine giderek onu da katletti. Ardından Edirnekapı surlarına çıkan Çelik, buradan atlayarak intihar etti.

Şok Eden Objeler: Haç ve İsa Heykeli

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan aramada, Çelik’in evinde Hristiyan sembollerinin yer aldığı birçok obje bulundu. Evde haç işareti, İsa heykeli ve Hristiyanlığı simgeleyen başka semboller dikkat çekti. Bu objelerin fotoğrafları basına yansıdı ve olayla ilgili yeni tartışmalara neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Coşkulu Kortej Geçişi

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Coşkulu Kortej Geçişi