Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Anadolu Otoyolu'nda feci kaza: Tırlar alev topuna döndü

Anadolu Otoyolu'nda feci kaza: Tırlar alev topuna döndü

Sakarya’nın Erenler ilçesi Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen kazada iki tır çarpıştı ve alev topuna döndü. Her iki sürücü de ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Sakarya’nın Erenler ilçesi Anadolu Otoyolu'nda korkunç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kazada Mehmet Akif Ç. (22) idaresindeki 41 AOF 558 plakalı tır, Ankara yönünde seyir halindeyken, aynı istikamette ilerleyen Remzi Y. (60) yönetimindeki 57 DS 350 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki tırda da yangın çıktı ve araçlar kısa sürede alev topuna döndü.

İtfaiye ekipleri yangını söndürdü

Kazanın ardından olay yerine hızla itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ile CAK ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar sonucunda itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Her iki tır da tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Sürücüler ağır yaralandı

Kazada ağır yaralanan Mehmet Akif Ç. ve Remzi Y., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Sürücülerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Trafik kontrollü şekilde sağlandı

Kaza sonrası Ankara istikametindeki trafik, kontrollü şekilde sağlandı. Kazanın ardından oluşan yoğunluk, hurdaya dönen tırların yoldan kaldırılmasıyla birlikte normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Katilin Evinden  Çıkan Gizemli Objeler Şaşkınlık Yarattı

Katilin Evinden Çıkan Gizemli Objeler Şaşkınlık Yarattı