Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş ABD vatandaşı çaldığı ciple 14 araca çarpıp kaçtı: 1 ölü 4 yaralı

ABD vatandaşı çaldığı ciple 14 araca çarpıp kaçtı: 1 ölü 4 yaralı

İstanbul Avcılar’da ABD vatandaşı Faslı, çaldığı cip ile çok sayıda araca çarparak kaçtı. Feci olayda bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul Avcılar’da E-5 kara yolu yan yolda dün yaşanan olayda, Fas uyruklu ABD vatandaşı Nassim D., bir galeriden çaldığı cip ile 14 araca çarparak kaçmaya çalıştı. Olay saat 15.15 sıralarında gerçekleşti. Nassim D., birçok araca çarparak kaçarken, vatandaşlar tarafından durdurulmaya çalışıldı. Ancak yakalanacağını anlayınca daha da hızlanarak çevresindeki araçlara zarar vermeye devam etti.

4 yaralı, 1 ölü

Olay esnasında 4 kişinin yaralanmasına neden olan Nassim D., Yenibosna E-5 kara yolunda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören Yıldıray Erol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

ABD vatandaşı Faslı zanlı tutuklandı

Olayın ardından emniyete götürülen Nassim D., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesine sevk edildi. Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Kasten Öldürme ve Hırsızlık’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Macron'dan çağrı: İsrail'e silah sevkiyatları durdurulmalı

Macron'dan çağrı: İsrail'e silah sevkiyatları durdurulmalı