Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Uy*şturucu ve Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonları: 4 Şüpheli Gözaltında

Uy*şturucu ve Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonları: 4 Şüpheli Gözaltında

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akyazı ve Karapürçek ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda uy*şturucu ve tarihi eser kaçakçılığına yönelik önemli adımlar attı. Yapılan çalışmalarda 4 şüpheli gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uy*şturucu ve Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonları: 4 Şüpheli Gözaltında
KAYNAK: İHA

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akyazı ve Karapürçek ilçelerinde gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarda uy*şturucu ve tarihi eser kaçakçılarına karşı önemli bir adım attı. Gerçekleştirilen operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda, çeşitli suçlara karışan 4 şüpheli şahıs tespit edilerek gözaltına alındı. Yapılan detaylı aramalarda ise oldukça çeşitli suç malzemeleri ele geçirildi: 14 adet tarihi eser niteliğinde sikke ve obje, 55 gram sku*k, 105 gram esr*r, 20 kilogram tütün, 3 bin 256 adet doldurulmuş makaron, bin 858 adet boş makaron, 1 adet sigara dolum makinesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği.

Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 7 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Jandarma ekipleri, aynı zamanda göçmen kaçakçılığına yönelik bir operasyon düzenledi. Yapılan çalışmada 7 düzensiz göçmen yakalanarak geri gönderme merkezine sevk edildi. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, uy*şturucu ve tarihi eser kaçakçılığı ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor ve bölgede suçla mücadelede etkili adımlar atmaya devam ediyor.Jandarmadan Uyuşturucu Ve Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Ve Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de 61 yaşındaki şahıs park halinde duran araçta silahla vurulmuş halde bulundu

Kocaeli'de 61 yaşındaki şahıs park halinde duran araçta silahla vurulmuş halde bulundu