Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Tartışmanın Acı Sonu: Üst geçitten atlayıp intihar etti

Tartışmanın Acı Sonu: Üst geçitten atlayıp intihar etti

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda geçtiğimiz 10 Aralık Pazar günü, 23 yaşındaki Furkan Kaya, annesiyle yaşadığı bir tartışmanın ardından üst geçitten aşağıya atlayarak hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tartışmanın Acı Sonu: Üst geçitten atlayıp intihar etti
KAYNAK: İHA

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda geçtiğimiz 10 Aralık Pazar günü, 23 yaşındaki Furkan Kaya, annesiyle yaşadığı bir tartışmanın ardından üst geçitten aşağıya atlayarak ağır yaralandı. Furkan Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın detayları şu şekilde:

Taksim Meydanı'nda meydana gelen trajik olayda, Furkan Kaya ve annesi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, hızla şiddetlenmişti. Sözlü atışmaların artmasıyla sinirlerine hakim olamayan genç adam, tartışmanın yaşandığı üst geçitten aşağıya atlayarak ağır yaralandı. Olayı görenler, metrelerce yüksekten düşen genci şaşkınlık içinde izledi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler, olayın vahametini gözler önüne serdi.

Taksim’de Annesiyle Tartışıp Yola Atladı

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Furkan Kaya'yı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ancak genç adam, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Annesi ise oğlunun başında feryat ederken çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılmıştı.

Taksim’de Annesiyle Tartışıp Yola Atladı3

Olayın ardından annesi tarafından verilen ifadede, gece saatlerinde oğluyla Beşiktaş'taki işyerinden ayrıldıklarını ve aralarında herhangi bir problem olmadığını belirttiği öğrenildi. Kadın, oğlunun eve gitmek üzere oldukları sırada bir anda kendini atarak intihar ettiğini ifade etti.

Taksim’de Annesiyle Tartışıp Yola Atladı4

Furkan Kaya'nın cenazesi ailesi tarafından defnedilirken, olayın ardındaki gizemli nedenler ve yaşanan trajedi çevredekileri derin bir üzüntüye boğdu.

Taksim’de Annesiyle Tartışıp Yola Atladı5

Taksim’de Annesiyle Tartışıp Yola Atladı2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ege Akersoy Kimdir? Kaç Yaşındadır? Neden tutuklandı?

Ege Akersoy Kimdir? Kaç Yaşındadır? Neden tutuklandı?