Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Sağlık İstanbul'da maymun çiçeği tespit edildi mi? Sağlık Müdürlüğü açıkladı

İstanbul'da maymun çiçeği tespit edildi mi? Sağlık Müdürlüğü açıkladı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin maymun çiçeği şüphesiyle hastaneye kaldırılması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da maymun çiçeği tespit edildi mi? Sağlık Müdürlüğü açıkladı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, maymun çiçeği virüsüne dair sosyal medyada yayılan haberler paniğe neden oldu. Yabancı uyruklu bir kişinin, maymun çiçeği şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Açıklama yapıldı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada yayılan haberlerin ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada, hastaneye kaldırılan kişide yapılan tetkik ve testler sonucunda maymun çiçeği hastalığının tespit edilmediği belirtildi. Müdürlüğün açıklamasında, "İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin maymun çiçeği hastalığı taşıdığına dair sosyal medyada haberler paylaşılmıştır. Kişi sağlık protokollerine uygun olarak gerekli tetkik ve tıbbi incelemeler yapılmak üzere hastaneye nakledilmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda kişide maymun çiçeği hastalığı olmadığı tespit edilmiştir," denildi.

Sosyal Medyada Dolaşan Haberler

İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada dolaşan kaynağı belirsiz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Müdürlüğün açıklamasında, İstanbul'un güçlü sağlık altyapısının bulaşıcı hastalıkların takip ve kontrolünü yapabilecek donanıma sahip olduğu belirtildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gabriel Paulista: "Avrupa Ligi ve Süper Lig Hedeflerimiz Yüksek"

Gabriel Paulista: "Avrupa Ligi ve Süper Lig Hedeflerimiz Yüksek"