Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Taksim'de Genç Kadın Sevgilisini Diğer Bir Kadınla Yakalayınca Olaylar Karıştı!

Taksim'de Genç Kadın Sevgilisini Diğer Bir Kadınla Yakalayınca Olaylar Karıştı!

Taksim'de yaşanan ş*ddet olayı, genç kadının sevgilisini başka bir kadınla yakalamasıyla başladı. Olay, sokak ortasında büyük bir kavgaya dönüşürken, vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Şimdi ise polis soruşturma başlatarak olayın detaylarını araştırıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Beyoğlu Taksim semtinde, Şehit Muhtar Mahallesi'nde meydana gelen olayda genç bir kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında görünce büyük bir tepki gösterdi. Kadın, sevgilisiyle birlikte başka bir kadını sokak ortasında görünce sinir krizi geçirerek hemen saldırmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çevredeki erkekler, kadınlar arasında çıkan kavgaya müdahale etmek için harekete geçti. Kavgaya karışan 4 kadın, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedilirken, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı görüldü.

Genç Kadının Tepkisi Sosyal Medyayı Salladı

Taksim'deki bu olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Olayın görüntüleri kısa sürede paylaşılarak geniş kitlelere ulaştı. Kullanıcılar, yaşanan bu olayın ş*ddet içermesine ve kadınlar arasında yaşanan anlaşmazlığa dikkat çekerken, benzer durumların önlenmesi için çağrıda bulundular.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Şahısların ifadeleri alınarak olayın detayları araştırılıyor. Polis, olayın tüm detaylarını aydınlatabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konut fiyatları iki yılın en yavaş artışını gösterdi

Konut fiyatları iki yılın en yavaş artışını gösterdi