Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Sultangazi’de Feci Kaza: 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Sultangazi’de Feci Kaza: 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Sultangazi’de 4 yaşındaki bir çocuk, bakkaldan çıktıktan sonra evine giderken bir otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sultangazi’de Feci Kaza: 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Sultangazi’de, bakkaldan çıkarak evine gitmek isteyen 4 yaşındaki yabancı uyruklu bir çocuk, bir otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. Olay, İsmetpaşa Mahallesi 91. Sokak’ta öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek isteyen küçük çocuk, yol üzerinde seyir halindeki 34 DTV 705 plakalı otomobilin altında kaldı. Aracın sürücüsü olan kadın, çocuğu ezdiğini fark edince hemen aracı durdurup durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise küçük çocuğa yardım etmek için koştu.

Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede çocuğun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerinde büyük bir üzüntü yaşanırken, polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Çocuk olay yerinde hayatını  kaybetti

Olayın tanıklarından esnaf Muhammed Hüseyin, yaşananları şöyle anlattı: “Küçük çocuk 4 buçuk yaşında. Bakkaldan alışveriş yapıyordu. İki arabanın arasından geçerken, araba geldi vurdu. Ön tekeri geçti üstünden, sonra ikinci teker de geçti. Hanımefendi olayı gördü, hemen arabadan indi ve ambulansı aradı. Polisler geldi, ambulans geldi. Çocuk hayatını olay yerinde kaybetmişti. Çocuğun ismini bilmiyorum ama bizim yan tarafta komşumuzdu.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa’da Kültürler Buluşuyor!

Muratpaşa’da Kültürler Buluşuyor!