Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Otomobil park halindeki tırın altına girdi!

Otomobil park halindeki tırın altına girdi!

Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde gerçekleşen trafik kazasında, içinde 2 kişi bulunan bir otomobil, park halindeki bir tırın altına girdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Otomobil park halindeki tırın altına girdi!
KAYNAK: İHA

Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde gerçekleşen trafik kazasında, içinde 2 kişi bulunan bir otomobil, park halindeki bir tırın altına girdi. Kazada hurdaya dönen otomobilde sıkışan 2 kişi, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarıldı.

Kaza, sabah saat 06.00 civarında Esenler Oruç Reis Mahallesi Giyimkent Caddesi'nde meydana geldi. Sürücü Ufuk Kaplan'ın kontrolündeki 34 PE 7523 plakalı otomobil, hızlı bir şekilde seyir halindeyken yol kenarında park halinde bulunan 66 ACC 608 plakalı tırın altına girdi. Olayı gören vatandaşlar, tırın altında kalan otomobili fark ederek hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Esenler'deki Feci Kazada Otomobil Park Halindeki Tırın Altına Girdi2

'Benzinliğe gidiyorduk. Aracı park halinde zannettik'

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu, araç içinde sıkışan 2 kişi kurtarılarak sedye yardımıyla ambulansa taşındı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından en yakın hastaneye sevk edildi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Tırın altında sıkışan aracı fark eden Muhammet Özparlak, "Benzinliğe gidiyorduk. Aracı park halinde zannettik. Yüksek sesle müzik çalıyordu. Durduk, ekiplere haber verdik. Birisi ses veriyordu, diğerinden ses gelmiyordu. Arabayı park edip ambulans ve itfaiyeyi aradık" şeklinde olayı anlattı.

Esenler'deki Feci Kazada Otomobil Park Halindeki Tırın Altına Girdi3

Esenler'deki Feci Kazada Otomobil Park Halindeki Tırın Altına Girdi4

Esenler'deki Feci Kazada Otomobil Park Halindeki Tırın Altına Girdi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cep telefonu faturalarında korkutan zam!

Cep telefonu faturalarında korkutan zam!