Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Metroda raylara atladı: Ölmek istiyorum dedi

Metroda raylara atladı: Ölmek istiyorum dedi

İstanbul Üsküdar'da bulunan Ünalan metro istasyonunda, bir kadının raylara atlamasıyla gelişen olay, dramatik anları beraberinde getirdi. Saat 13.00 sularında yaşanan olayda, iddiaya göre bir kadın intihar girişiminde bulunarak kendisini raylara attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metroda raylara atladı: Ölmek istiyorum dedi
KAYNAK: İHA

İstanbul Üsküdar'da bulunan Ünalan metro istasyonunda, bir kadının raylara atlamasıyla gelişen olay, dramatik anları beraberinde getirdi. Saat 13.00 sularında yaşanan olayda, iddiaya göre bir kadın intihar girişiminde bulunarak kendisini raylara attı. Ancak trenin durmasıyla yara almadan bu tehlikeli durumu atlatan kadın, rayların bulunduğu bölümden çıkmadı.

İstasyon güvenliğini harekete geçiren olay, güvenlik görevlilerinin kadını rayların üzerinde ve çevresinde aramasıyla devam etti. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da duruma müdahale etmek için seferber oldu. Trenin yanından çıkarak güvenlik görevlisine yaklaşan kadın, "Ben ölmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ölmek Istiyorum3

Ölmek Istiyorum2

Ölmek Istiyorum

İstasyondaki diğer vatandaşlar, kadını vazgeçirmeye çalışarak "değmez" diyerek teselli vermeye çalıştı. Bu ilginç ve dramatik anlar, olaya tanık olan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yaşanan bu trajik olay, metro istasyonunda bulunan insanların duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri inceleme başlatırken, kadının psikososyal destek alması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şeyma Subaşı’ndan C*nsellik İtirafı!

Şeyma Subaşı’ndan C*nsellik İtirafı!