Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Ehliyetsiz Sürücü Dehşet Saçtı! 2'si Polis 4 Kişi Yaralandı

Ehliyetsiz Sürücü Dehşet Saçtı! 2'si Polis 4 Kişi Yaralandı

Sultangazi'de gece saatlerinde yaşanan trafik kazasında, ehliyetsiz motosiklet sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. 2 Polis yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ehliyetsiz Sürücü Dehşet Saçtı! 2'si Polis 4 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Sultangazi'de ehliyetsiz olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü, gece saatlerinde dehşet saçtı. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde meydana gelen kazada, Hamza Emir Balyemez'in kullandığı 34 EJS 126 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen Sedat Ay'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet, polis memurlarına ve park halindeki bir araca çarparak durabildi.

Savrulan motosiklet polis memurlarına çarptı

Kaza, saat 23.30 sularında Uğur Mumcu Mahallesi'nde yaşandı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, o esnada karşı istikametten gelen polis memuru Burak Ş.'nin kullandığı motosiklete çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet daha sonra cadde üzerinde park halinde duran 34 FE 5276 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Yaralıların durumu

Kazada, yaya Sedat Ay, motosiklet sürücüsü Hamza Emir Balyemez ve iki polis memuru olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları çevre hastanelere kaldırdı. Sedat Ay'ın durumu ağır olarak Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Diğer yaralıların sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Polis olay yerinde inceleme başlattı

Kazanın hemen ardından, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın meydana geldiği cadde üzerinde detaylı bir çalışma başlattı. Kazaya neden olan motosiklet sürücüsü Hamza Emir Balyemez'in ehliyetsiz olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Metropoll'ün Cumhurbaşkanlığı seçim anketinde kim önde?

Metropoll'ün Cumhurbaşkanlığı seçim anketinde kim önde?