Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kuşadası'nda apart otelde yangın paniği! Çatı katı alev aldı

Kuşadası'nda apart otelde yangın paniği! Çatı katı alev aldı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir apart otelin çatı katında çıkan yangın panik yarattı. Çatı katını saran alevlere itfaiye ekipleri müdahale etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuşadası'nda apart otelde yangın paniği! Çatı katı alev aldı
KAYNAK: İHA

Aydın'ın Kuşadası’nın Hacı Feyzullah Mahallesi Botanikçi Ali Sokak üzerinde bulunan bir apart otelin çatı katında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek apart otelin çatı katını sardı. Olayı fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Yangın ihbarı üzerine olay yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin apart otelin diğer bölümlerine sıçramasını engellemek için yoğun bir çalışma yürüttü. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın Sonucu Maddi Hasar Meydana Geldi

Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, apart otelin çatı katında maddi hasar oluştu. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde yangının büyümesi ve diğer katlara sıçraması engellendi. Yangın sonrası olay yerinde soğutma çalışmaları yapıldı.

Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış sebebine ilişkin çalışmalar başlatıldı. İlk belirlemelere göre yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. İtfaiye ve polis ekipleri, yangının kesin çıkış nedenini belirlemek amacıyla incelemelerini sürdürüyor.

Vatandaşlar Panik Yaşadı

Yangın sırasında otelde kalan misafirler ve çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yangının daha fazla büyüme ihtimaline karşı bölgeyi güvenlik çemberine alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Yangın söndürüldükten sonra otel sakinleri tekrar binaya alındı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yönetimi protesto eden Fenerbahçe taraftarını polis engelledi

Yönetimi protesto eden Fenerbahçe taraftarını polis engelledi