Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Eski Futbolcu Serhat Akın'a Saldıranlar Ortaya Çıktı

Eski Futbolcu Serhat Akın'a Saldıranlar Ortaya Çıktı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski milli futbolcu Serhat Akın'ın silahla yaralanması olayıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Futbolcu Serhat Akın'a Saldıranlar Ortaya Çıktı
KAYNAK: İHA

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi'nde meydana gelen olayda Akın, motosikletli iki kişi tarafından saldırıya uğradı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin peşine düştü.

Şüpheliler Hakkında Detaylar

Bakan Yerlikaya, saldırıya karışan şüphelilerin kimliklerinin tespit edildiğini ve yakalanmaları için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Yapılan araştırmalar sonucunda E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahısların olayla bağlantılı olduğu belirlendi. Bu şahıslardan E.Ü. ve M.A.'nın yakalandığını, motosikleti kullanan O.M. ile silahla ateş eden O.D.'nin ise hala arandığını belirtti.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın Açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın ardından yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün olayla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma başlattığını belirtti. Yerlikaya, "Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde Futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde: Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayserispor Beşiktaş Karşısında 3 Puan Almak İstiyor

Kayserispor Beşiktaş Karşısında 3 Puan Almak İstiyor