Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kurtlar Vadisi'nin ünlü kıraathanesi alev alev yandı

Kurtlar Vadisi'nin ünlü kıraathanesi alev alev yandı

Maltepe'de Yalı Mahallesinde bulunan ve bir dönem "Kurtlar Vadisi" dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tarihi kıraathane, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında alevlere teslim oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kurtlar Vadisi'nin ünlü kıraathanesi alev alev yandı
KAYNAK: İHA

Maltepe'de Yalı Mahallesinde bulunan ve bir dönem "Kurtlar Vadisi" dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tarihi kıraathane, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında alevlere teslim oldu. Yangında dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırılırken, kıraathane büyük çapta maddi hasar aldı.

Yangın, sabah saatlerinde çatı kısmında başladı ve kısa sürede büyüyerek tarihi mekanı sarstı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederken polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangının bitişiğinde bulunan bir restorana da sıçradığı bildirildi. Çıkan yangında, kıraathane büyük çapta hasar alırken çatıda kısmi çökme meydana geldi.

Kurtlar Vadisi'nin Ünlü Kıraathanesi Alevlere Teslim Oldu

Dumandan etkilenen iki kişi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yangın anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, bölgedeki vatandaşlar ve işletme sahipleri, olayın sabah saatlerinde meydana geldiğini ifade etti. Maltepe'de tarihi bir mekan olan bu kıraathane, Kurtlar Vadisi dizisinin bazı önemli sahnelerine ev sahipliği yapmasıyla da tanınıyordu. Olayın detaylı bir şekilde araştırılması ve yangının nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Kurtlar Vadisi'nin Ünlü Kıraathanesi Alevlere Teslim Oldu2

Kurtlar Vadisi'nin Ünlü Kıraathanesi Alevlere Teslim Oldu3

Kurtlar Vadisi'nin Ünlü Kıraathanesi Alevlere Teslim Oldu4

Kurtlar Vadisi'nin Ünlü Kıraathanesi Alevlere Teslim Oldu5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da Interpol tarafından aranan şüphelilere yönelik operasyon: 13 şüpheli yakalandı

İstanbul'da Interpol tarafından aranan şüphelilere yönelik operasyon: 13 şüpheli yakalandı