Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kırıkkale’de sel faciası: Can kaybı 2

Kırıkkale’de sel faciası: Can kaybı 2

Kırklareli'nde sabaha karşı başlayan sağanak, kentin kuzeyini etkisi altına aldı. % kişi kayıpken, 2 kişinin vefat haberi geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırıkkale’de sel faciası: Can kaybı 2

Karadeniz'e kıyısı bulunan Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde sağanak, su baskınları ve dere taşkınlarına neden oldu.

Yağış nedeniyle su debisi artan ve yatağından çıkan Değirmen Deresi, Demirköy ile İğneada'yı birbirine bağlayan kara yolunun üzerinden akmaya başladı.

BUNGALOV EVLER SUYA KAPILDI

Öte yandan ormanlık alanda mahsur kalan iki kişi ekipler tarafından kurtarıldı. CNN Türk'e konuşan Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, bungalov evlerde kalan 1'i çocuk 5 kişinin kaybolduğunu ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre, Kırklareli ve Muğla için "turuncu", Edirne ve Tekirdağ için "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu.

ACI HABER GELDİ

Başlatılan arama çalışmalarında; bungalovlarda sel sularına kapılan 1'i çocuk 2 kişi, ekiplerce kurtarıldı, hayatını kaybedenlerin sayısı 2' ye yükseldi. Bölgede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da orman yangınına sebep olan yıldırımlar

Muğla'da orman yangınına sebep olan yıldırımlar