Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kastamonuspor futbolcusu Antalya'da kazada yaralandı

Kastamonuspor futbolcusu Antalya'da kazada yaralandı

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında, Kastamonuspor futbolcusu Batıhan Gebecioğlu’nun kullandığı otomobil, park halindeki belediye otobüsüne çarptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'da bir trafik kazası sonucunda Kastamonuspor futbolcusu Batıhan Gebecioğlu yaralandı. Olay, Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi Güllük Caddesi üzerinde meydana geldi. Gebecioğlu'nun kullandığı BMW marka otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu park halindeki belediye otobüsüne çarptı.

Kaza nasıl gelişti?

Olay yerine gelen bilgilere göre, Kastamonuspor'un TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan futbolcusu Batıhan Gebecioğlu'nun yönetimindeki otomobil, direksiyon kontrolünün kaybedilmesiyle yolun karşı tarafında park halinde bulunan belediye otobüsüne çarptı. Kazada Gebecioğlu yaralanırken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Hasarın önemi yok, kişiye bir şey olmasın

Kazayı yaşayan belediye otobüsü sahibi Kamil Tırak, aracın park halinde olduğunu ve karşı taraftan gelen sürücünün otobüse çarptığını belirtti. Tırak, 'Üzücü bir durum, kendisi hastanede, umarım bir şeyi yoktur. Hasarın önemi yok, kişiye bir şey olmasın' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı Kimdir? TOSFED Nedir?

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı Kimdir? TOSFED Nedir?