Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Karısını 4 çocuğunun önünde silahla başından vurdu!

Karısını 4 çocuğunun önünde silahla başından vurdu!

Pendik'te dün gece korkunç bir olay yaşandı. Yılmaz L. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi İpek L. ile arasında çıkan tartışmada, 4 çocuğunun gözleri önünde silahla başından vurarak öldürdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karısını 4 çocuğunun önünde silahla başından vurdu!
KAYNAK: İHA

Pendik'te dün gece korkunç bir olay yaşandı. Yılmaz L. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi İpek L. ile arasında çıkan tartışmada, 4 çocuğunun gözleri önünde silahla başından vurarak öldürdü. Olay, saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Yılmaz L. ile İpek L. arasındaki sözlü tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Yılmaz L., evinde bulundurduğu silahı çıkararak eşi İpek L.'yi başından vurdu. Bu acı olay, çocukları tarafından izlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Yılmaz L.'yi gözaltına aldı. Sağlık ekipleri, genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. İpek L.'nin cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yapılan incelemelerde, Yılmaz L.'nin daha önce eşiyle yaşadığı kavgaların sıkça şiddet içerdiği ve polis müdahalesi gerektirecek durumlara yol açtığı ortaya çıktı. Önceki ihbarlara rağmen, bu trajik olayın yaşanmasını engelleyemeyen yetkililer, olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor.

15 gün önce de tartışma yaşadılar

Olaydan yaklaşık 15 gün önce çiftin yine bir tartışma yaşadığı ve polisin müdahale ettiği bilgisi de çevredekilerden edinilen bilgiler arasında. Ayrıca, Yılmaz L.'nin daha önce eşiyle çektikleri müzikli videoları sosyal medyada paylaştığı görüldü. Şüpheli, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Yerlikaya: SİBERGÖZ-8 operasyonlarında 10 ilde toplam 25 şüpheli yakalandı

Ali Yerlikaya: SİBERGÖZ-8 operasyonlarında 10 ilde toplam 25 şüpheli yakalandı