Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kar yağışı hayatı etkilemeye devam ediyor: Doğu Karadeniz'de 367 köy yolu kapandı

Kar yağışı hayatı etkilemeye devam ediyor: Doğu Karadeniz'de 367 köy yolu kapandı

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde geçtiğimiz hafta sonu etkili olan kar yağışı, bölgedeki birçok köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kar yağışı hayatı etkilemeye devam ediyor: Doğu Karadeniz'de 367 köy yolu kapandı
KAYNAK: İHA

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde geçtiğimiz hafta sonu etkili olan kar yağışı, bölgedeki birçok köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize illerinde meydana gelen yoğun kar yağışı, özellikle dağlık ve kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşları olumsuz etkiledi.

Artvin'de, merkezde 3, Ardanuç ilçesinde 40, Arhavi ilçesinde 3, Borçka ilçesinde 20, Murgul ilçesinde 11, Şavşat ilçesinde 49, Yusufeli ilçesinde 11 olmak üzere toplam 137 köy yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapandığı belirlendi. Rize'de ise Ardeşen'de 10, Çamlıhemşin ilçesinde 11, Çayeli ilçesinde 10, Fındıklı'da 1, Hemşin'de 6, İkizdere'de 23 ve merkezde 3 olmak üzere toplamda 64 köy yolunun kar yağışı sebebiyle trafiğe kapatıldığı tespit edildi.

TRABZON'DA HERHANGİ BİR KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANMADI

Giresun'da da etkili olan kar yağışı sonrasında Alucra'da 38, Çamoluk'ta 12, Şebinkarahisar'da 6, Dereli'de 8, Keşap'ta 1 olmak üzere 65 köy yolunun ulaşıma kapandığı açıklandı. Gümüşhane'de merkezde 20, Kelkit'te 40, Köse'de 7, Kürtün'de 6, Şiran'da 28 olmak üzere toplam 101 köy yolunun kar nedeniyle trafiğe kapatıldığı kaydedildi. Trabzon'da ise herhangi bir köy yolunun ulaşıma kapanmadığı ifade edildi.

Bölgede karla mücadele ekipleri, yoğun çaba harcayarak kapanan yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlığı tehdit eden 4 alışkanlıktan hemen vazgeç!

Sağlığı tehdit eden 4 alışkanlıktan hemen vazgeç!